Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Katy Kardashian: Δες τη star που μεταμορφώθηκε σε Kim!

Αν ένα χτένισμα επενέφερε στο προσκήνιο και ξαναέκανε διάσημο τα τελευταία χρόνια η Kim Kardashian, αυτό δεν είναι άλλο από τις boxer braids. Είτε φορώντας extensions, είτε σε πιο κοντό μήκος, η γνωστή τηλεπερσόνα τις αγάπησε, φωτογραφήθηκε με αυτές, τις συνδύασε με κάθε look της (από τις sporty chic εμφανίσεις της έως και τις πιο επίσημες, βραδινές) και κάπως έτσι μας έκανε να τις ταυτίσουμε με εκείνη.

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Feb 13, 2016 at 8:11pm PST

Αυτό σκέφτηκε και η Katy Perry η οποία μόλις πριν μερικές ώρες πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό τις παρακάτω φωτογραφίες.

 

 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on Apr 21, 2017 at 5:14pm PDT

Φορώντας ένα πολύ εφαρμοστό και άκρως αποκαλυπτικό κορμάκι σε ροζ χρώμα, η τραγουδίστρια έπιασε τα μαλλιά της σε δύο σφιχτές πλεξούδες που ξεκινούσαν από το μπροστινό τμήμα του κεφαλιού της και κατέληγαν στους ώμους, τις γνωστές μας boxer braids.

 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on Apr 21, 2017 at 2:57pm PDT

Μάλιστα αποτίωντας φόρο τιμής στην γνωστή οικογένεια , η Katy έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από τη φωτό «Katy Kardashian», ενώ Kylie και Kim πάτησαν like και σχολίασαν με emojis.

kim katy

Παλιές φωτογραφίες, περούκα ή extensions; Ο χρόνος θα δείξει μιας και το τελευταίο hairlook της Katy ήταν ένα πολύ κοντό, αγορίστικο χτένισμα.

 


Πηγή