Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Keep cool! Αυτά τα αντηλιακά σε προστατεύουν και σε δροσίζουν παράλληλα

Που σε πετυχαίνει αυτό το κύμα καύσωνα; Εμείς είμαστε στο «μικροκλίμα» του γραφείου με τον κλιματισμό σε πολικές θερμοκρασίες. Δεν ευχόμαστε το ίδιο και για εσένα όμως.

Ελπίζουμε να είσαι σε κάποιο νησί και να βουτάς συνεχώς σε καταγάλανα νερά για να δροσιστείς, αφού βέβαια βάλεις το αντηλιακό σου. Και κάπως έτσι φτάνουμε στο θέμα μας: Τα δροσερά αντηλιακά.

Κάποια αντηλιακά «βράζουν» στη ζέστη. Αν κάνεις το λάθος και τα ξεχάσεις στον ήλιο, η στιγμή που θα πρέπει να τα βάλεις στο δέρμα σου, θα μοιάζει με βασανιστήριο.

via GIPHY

Με τις θερμοκρασίες που επικρατούν, το τελευταίο που θέλεις είναι να νιώσεις επάνω στην επιδερμίδα σου που φλέγεται, κάτι ζεστό. Γι’ αυτό πρέπει να φερθείς έξυπνα…

Θα λατρέψεις τα αντηλιακά mist προσώπου

Keep cool!

Όπως είπαμε, ΚΑΠΟΙΑ αντηλιακά «βράζουν» στον ήλιο. Υπάρχουν όμως και αντηλιακά που παραμένουν cool και έχουν τις πιο ελαφριές υφές που σε δροσίζουν ενώ σε προστατεύουν.

Επειδή λοιπόν ξέρουμε πολύ καλά το… «βασανιστήριο του αντηλιακού» στον καύσωνα, είπαμε να σε βοηθήσουμε για να keep cool και να προστατεύσεις τον εαυτό σου.

Είτε λοιπόν βρίσκεσαι σε κάποιο νησί και στην παραλία, είτε είσαι στην πόλη και θέλεις να προστατεύσεις το δέρμα που φαίνεται κάτω από τα δροσερά σου φορέματα, κάνε ένα scroll.

via GIPHY

Στην παρακάτω gallery θα βρεις 5+1 αντηλιακά που έχουν τις πιο ανάλαφρες, σαν νερό, υφές και δεν υπάρχει περίπτωση να «βράσουν» στον ήλιο. Αντιθέτως! Θα παραμείνουν δροσερά και θα δροσίσουν και εσένα.

Keep cool λοιπόν, ενυδατώσου, πιες πολύ νερό, φόρα καπέλο και θα περάσει ο καύσωνας!

Εδώ μπορείς να δεις αντηλιακά για τα μαλλιά σου


Πηγή