Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Keep it cool! Τα πιο αναζωογονητικά spray προσώπου για τη διψασμένη επιδερμίδα σου

Το κρύο πολλοί αγάπησαν, τον καύσωνα- πόσο μάλλον την αφυδατωμένη επιδερμίδα- ουδείς! Και κάπως έτσι, αποφάσισα να κάνω αυτό το άρθρο για τα προϊόντα που μετά τα αντηλιακά είναι η beauty εμμονή μου το Καλοκαίρι και όχι μόνο δεν βγάζω από την τσάντα μου, αλλά θα βρεις στους χώρους που περνάω αρκετές ώρες (aka το σπίτι, το γραφείο, ακόμη και το αυτοκίνητό μου). Αναφέρομαι στα facial spray (spray προσώπου) που ενυδατώνουν και αναζωογονούν την επιδερμίδα, προσφέροντας μία αίσθηση φρεσκάδας και άνεσης ακόμη και τις δύσκολες ώρες του καύσωνα όπου κι αν βρίσκεσαι και το βασικότερο με μία κίνηση.

Εμπλουτισμένα τα περισσότερα με υδατικούς παράγοντες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, αναπληρώνουν άμεσα τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας, επαναφέροντας την ισορροπία. Απαλύνουν και καταπραΰνουν ακόμη και σε περιπτώσεις κοκκινίλων προσώπου, δερματικών ερεθισμών (π.χ από τον ήλιο), έχουν διακριτικό άρωμα, ενώ αρκετά προστατεύουν από τη φωτογήρανση και το οξειδωτικό stress, έχουν αντιοξειδωτική δράση επαναφέροντας την υγιή λάμψη της επιδερμίδας. Το καλύτερο; Κυκλοφορούν σε mini συσκευασίες που χωρούν ακόμη και στο πιο μικρό τσαντάκι σου!

Πότε μπορείς να τα χρησιμοποιείς;
Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Όταν ταξιδεύεις με αεροπλάνο, πλοίο ή αυτοκίνητο για αρκετές ώρες και αισθάνεσαι πως η επιδερμίδα σου σε «τραβάει». Σε χώρους με κλιματισμό ή ξηρή ατμόσφαιρα. Πριν το μακιγιάζ για ενυδάτωση ή μετά το ντεμακιγιάζ για τόνωση. Πριν και κατά τη διάρκεια της έκθεσης στον ήλιο για αντιοξειδωτική και φωτοπροστατευτική δράση, πριν τη χρήση του αντηλιακού. Μετά την έκθεση στον ήλιο για δροσιά, αναζωογόνηση και επανόρθωση από τη φθορά από την ηλιακή ακτινοβολία. Κατά τη διάρκεια της ημέρας για αναζωογόνηση και δροσιά. Στο πρόσωπο και το σώμα μετά το ντους, το ξύρισμα ή μετά από τη γυμναστική. Όταν βρίσκεσαι στο γραφείο, την παραλία, στη βόλτα. ΠΑΝΤΟΥ.

Πώς τα χρησιμοποιείς;
Ανακίνησε καλά και κλείσε τα μάτια σου. Έπειτα ψέκασε απευθείας στην επιδερμίδα κρατώντας το μπουκάλι σε απόσταση 20-30 εκατοστά από το πρόσωπο. Άφησέ το να στεγνώσει και να απορροφηθεί φυσικά, χωρίς να το σκουπίσεις.

Στην παρακάτω gallery, λοιπόν θα δεις τα 10 αγαπημένα μας spray προσώπου 


Πηγή