Τετάρτη , 17 Απρίλιος 2024

Kendall Jenner: Αυτή είναι η αγαπημένη της μάσκα ματιών και ο απρόσμενος τρόπος που τη χρησιμοποιεί

Πριν λίγο καιρό, με αφορμή μία φωτογραφία που ανέβασε η Δούκισσα από τη beauty προετοιμασία της λίγο πριν την πρεμιέρα του So You Think You Can Dance, ασχοληθήκαμε με τα eye patches, τις μικρές μάσκες ματιών σε μορφή eye pads που είναι εμποτισμένες με ενυδατικά και επιδιορθωτικά συστατικά, ικανά να αναζωογονήσουν την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Αυτά ήταν γνωστά μέχρι πριν μερικές μέρες, όταν η Kendall Jenner, που δηλώνει μεγάλη fan της Advanced Night Repair Concentrated Recovery Eye Mask από την Estée Lauder, αλλά και η makeup artist της, Mary Philips αποφάσισαν να αποκαλύψουν μέσω του προσωπικού app της πρώτης μία νέα χρήση της…

«Πάντα χρησιμοποιώ τη μάσκα πριν από ένα μεγάλο event… Είναι ένας από τους πιο εύκολους τρόπους να ξεγελάσεις κάποιον πως έχεις κοιμηθεί πολλές ώρες » έγρραψε η Kendall και συνέχισε η makeup artist: «Μου αρέσει να βάζω τη μάσκα στο ψυγείο ή στην κατάψυξη, έτσι ώστε να είναι ακόμη πιο δροσερή. Και αφού την εφαρμόσω στην περιοχή κάτω από τα μάτια της Kendall, κάνω μασάζ με το serum που έχει μείνει σε όλη την επιδερμίδα, στο λαιμό αλλά και ψηλά στο στήθος (στέρνο) της». (Ναι, σημείωσε τις δύο τελευταίες περιοχές).

image uploaded from ios 2

Και αυτό γιατί… «Οι μάσκες ματιών περιέχουν ιδιαίτερα ισχυρά συστατικά, επειδή δρουν κατά της θαμπάδας, της ξηροδερμίας αλλά και της γήρανσης, οπότε κάνουν την επιδερμίδα να δείχνει πιο νεανική και λαμπερή.Το αποτέλεσμα; Φαίνεται στο πρόσωπο της Kendall που ακτινοβολεί!»

Ηθικό δίδαγμα: Εκμεταλλεύσου κάθε σταγόνα από τη μάσκα ματιών σου. Είναι πραγματικά πολύτιμη!

 


Πηγή