Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Kendall Jenner: Δες πώς πετυχαίνει το καθημερινό μακιγιάζ της μέσα σε 2 λεπτά!

Μετά το απολαυστικό βίντεο, όπου άνοιξε την ντουλάπα της αποκαλύπτοντας όλους τους fashion θησαυρούς της, η Kendall Jenner αποφάσισε να μας «μυήσει» στη beauty ρουτίνα της και πιο συγκεκριμένα στο καθημερινό μακιγιάζ της. Στο νέο βιντεάκι για την αμερικάνικη Vogue, λοιπόν, το 21χρονο supermodel μας δείχνει ποια είναι τα 7 must have καλλυντικά που χρησιμοποιεί κάθε μέρα, πώς τα απλώνει στο πρόσωπό της και πόση ώρα της παίρνει να κάνει ένα απλό αλλά κομψό μακιγιάζ.

 

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on Jul 18, 2017 at 9:34am PDT

Ξεκινά απλώνοντας με το πινέλο το foundation της (φοράει το Estée Lauder Double Wear Nude Water Fresh Makeup SPF 30) δίνοντας έμφαση κυρίως στην περιοχή κάτω από τα μάτια, στα κόκκαλα της γνάθου και την Τ- ζώνη του προσώπου της. «Δεν μου αρέσει να βάζω πολύ foundation πάνω στο πρόσωπό μου» εξηγεί και συνεχίζει βάζοντας concealer κάτω από τα μάτια της, τοπικά στο πηγούνι της, στην Τ ζώνη και τοπικά όπου χρειάζεται. Επόμενο βήμα στο καθημερινό μακιγιάζ της, τα φρύδια της! Αρχικά τα χτενίζει προς τα πάνω και έπειτα με ένα μολύβι φρυδιών –το Estée Lauder Brow Multi-Tasker – σε μαύρη απόχρωση (όπως αυτή των φρυδιών της) τα γεμίζει ελαφρά κατά σημεία. «Όταν ήμουν 14 ετών, νόμιζα ότι τα πολύ λεπτά φρύδια ήταν cool, οπότε τα έβγαλα όλα στην κυριολεξία. Είχα μια γραμμή στα φρύδια μου και οι αδελφές μου φώναζαν. Πέταξαν όλα τα τσιμπιδάκια που υπήρχαν στο σπίτι και από τότε δεν τα έχω ξαναπειράξει μόνη μου».

 

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on May 20, 2017 at 12:32pm PDT

Αγαπημένο part του καθημερινού μακιγιάζ της, το bronzer (μην ξεχνάς είναι μέλος της οικογένειας Kardashian). Η Kendall χρησιμοποιεί το Estée Lauder Bronze Goddess Powder Bronzer κάτω από τα ζυγωματικά της, σε όλο το λαιμό, στα κόκαλα της γνάθου αλλά και στα βλέφαρά της, ενώ κάνει τις βλεφαρίδες της ακόμη πιο εντυπωσιακές περνώντας μερικές στρώσεις με τη μάσκαρα. Τελευταίο κομμάτι του μακιγιάζ της, τα χείλη. Το supermodel δεν αρκείται μόνο σε ένα κραγιόν! Σε πρώτη φάση επιλέγει ένα χρώμα κοντά στο φυσικό των χειλιών της- το οποίο φορά ταμποναριστά και το «δουλεύει» με τα χέρια της , ενώ στη συνέχεια απλώνει ένα lip gloss που κάνει τα χείλη της να δείχνουν πιο ζουμερά και glossy.

Σε αυτό το σημείο πάτα play να δεις το βίντεο όπου η Kendall κάνει το καθημερινό μακιγιάζ της.


Πηγή