Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Kendall Jenner, Gigi και Bella Hadid: Με τόσο κοντά μαλλιά δεν τις έχουμε ξαναδεί

Η Εβδομάδα μόδας του Μιλάνου βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 22 Φεβρουαρίου και πολλά είναι τα μοντέλα που έχουν κάνει την εμφάνιση τους στα catwalks. Ανάμεσα σε αυτά και οι Gigi και Bella Hadid, αλλά και η Kendall Jenner.

Τα τρία νεαρά μοντέλα όπως ήταν λογικό μάγεψαν με την εμφάνιση τους και φυσικά δεν θα μπορούσε κανείς να μην προσέξει την απίστευτη αλλαγή που έκαναν στα μαλλιά τους. Τόσο η Kendall Jenner, όσο και η Bella με τη Gigi εμφανίστηκαν με κοινό hairlook και όπως σίγουρα περιμένεις ήταν απλά πανέμορφες.

Τα τρία supermodels είχαν τα μαλλιά τους σε ένα πολύ κοντό bob με αφέλειες και η αλήθεια είναι πως με τόσο κοντά μαλλιά δεν τις έχουμε ξαναδεί ποτέ. Ο hairstylist Paul Hanlon έβαλε όλη του την τέχνη και δημιούργησε στις Kendall, Gigi και Bella τα πιο stylish χτενίσματα που έχουμε δει ποτέ.

 

Same but different…?❤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella Hadid (@bellahadid) στις Φεβ 23, 2017, 4:24μμ PST

Φυσικά όπως αντιλαμβάνεσαι όλα τα παραπάνω looks να ήταν περούκες , όμως η Bella κουρεύτηκε στ’ αλήθεια και άλλαξε και το χρώμα των μαλλιών της. Το 20χρονο μοντέλο έκοψε τα μαλλιά της σε μακρύ καρέ με φιλάρισμα, ενώ τα σκούρυνε και αρκετά από το φυσικό της.

 

Great to have Bella in the salon over LFW for a touch of darker colour by Kat ❤︎ and a new Lob by me! ✂

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Northwood (@georgenorthwood) στις Φεβ 23, 2017, 2:55πμ PST

Και τώρα που την ξαναβλέπουμε ναι, μπορούμε να πούμε πως μας άρεσε πολύ!


Πηγή