Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Kim Kardashian: Το beauty προϊόν που χρησιμοποιεί αντί για makeup!

Αν για ένα πράγμα είναι περήφανη η Kim Kardashian στον beauty -τουλάχιστον- κόσμο είναι για το αψεγάδιαστο μακιγιάζ της. Κι ενώ αρκετές φορές την έχουμε δει να πέφτει σε στιλιστικά ατοπήματα, όσο αφορά το μακιγιάζ της, η Kim φαίνεται να μην ανέχεται κανένα- μα κανένα- λάθος! Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι έχει πειραματιστεί με σχεδόν όλες τις τεχνικές στο μακιγιάζ (contouring, strobing, baking κλπ) προκειμένου να πετύχει την απόλυτη κάλυψη στο πρόσωπό της.

Βέβαια, στην τελευταία της red carpet εμφάνιση, στα Family Equality Council’s 2017 Impact Awards, η reality τηλεπερσόνα φαίνεται να κάνει μία στροφή 180 μοιρών στο συνηθισμένο μακιγιάζ της. Η Kim αποφάσισε να μην χρησιμοποιήσει ένα foundation για απόλυτη κάλυψη στην επιδερμίδα της, αλλά μία ενυδατική κρέμα με χρώμα.

kim kardashian at family equality councils impact awards in beverly wilshire hotel march 11 2017 1112052026

Σε ένα post που δημοσιεύτηκε στο προσωπικό app της Kim, ο makeup artist της, Mario Dedivanovic αποκάλυψε όλα τα προϊόντα που χρησιμοποίησε στο μακιγιάζ της, ένα εκ των οποίων και η ενυδατική με χρώμα- αντί για foundation- για διάφανη κάλυψη της Laura Mercier, η οποία έχει και αντηλιακή προστασία.

kim kardashian at family equality council s impact awards in beverly wilshire hotel 03 11 2017 3

 

Διάφανη κάλυψη; Πιο μίνιμαλ μακιγιάζ; Λέτε η Kim να κάνει επιτέλους “μεγάλη στροφή”;

 

 

 


Πηγή