Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

#KittenNails 10 μανικιούρ με γατάκια που θα σε κάνουν να χαμογελάσεις πλατιά

Εδώ στο beauty department δεν αγαπάμε απλά τα ζώα, τα λατρεύουμε. Γατάκια, σκυλάκια, άγρια ζώα, οικόσιτα, πτηνά και ερπετά, έντομα και θαλάσσια πλάσματα… Όλα μας αρέσουν, όλα τα αγαπάμε και όλα τα σεβόμαστε.

Η οικολογική καταστροφή που υφίσταται η χώρα μας την τελευταία ημέρα είναι τεράστια και τα ζώα, μαζί με τη γη και τα δάση, υποφέρουν. Οι τρόποι που μπορούμε να βοηθήσουμε είναι πολλοί.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Dogs’ Voice (@dogsvoice)

10 ανθισμένα μανικιούρ για να αλλάξεις λίγο παραστάσεις

Πώς μπορείς να βοηθήσεις

Από τη φιλοξενία, τη δωρεά ενός σάκου τροφής ή ενός κουτιού φαρμάκων, ως την εθελοντική εργασία και ένα απλό share στα social media. Όλοι μας μπορούμε να κάνουμε κάτι για να βοηθήσουμε τα πυρόπληκτα ζωάκια.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ANIMA for life and freedom??? (@animawild)

Με ένα κλικ σε οποιοδήποτε από τα παραπάνω προφίλ μπορείς να δεις πώς θα συνδράμεις και εσύ για να γεμίσει αγάπη ξανά ο κόσμος και στο μεταξύ, μπορείς να κάνεις ένα ακόμα scroll για να δεις μανικιούρ με πανέμορφα γατάκια και να χαμογελάσεις πλατιά.

Η ζωή είναι ζωή, είτε ζει στο νερό, είτε πετά, είτε έχει 2 ή 4 πόδια… ή και περισσότερα. Είμαστε συγκάτοικοι σε αυτό τον πλανήτη που μας φιλοξενεί, ας κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε.

Αυτό το account έχει τα πιο χαρούμενα #DottedNails που θα δεις στο Instagram




Πηγή