Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Kόλπα για να εξαφανίσετε την κυτταρίτιδα

Kόλπα για να εξαφανίσετε την κυτταρίτιδα

Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές για να απαλλαγείτε  από την κυτταρίτιδα μία και καλή!

Έτσι δεν θα χρειαστεί ποτέ να ξανασκεφτείτε αν θα αγοράσετε εκείνο το σορτσάκι που έχετε βάλει στο μάτι!

Χρησιμοποιήστε μια κρέμα σύσφιξης

«Δεν υπάρχει κάποιο θαυματουργό φάρμακο για την κυτταρίτιδα. Αλλά μια συσφικτική κρέμα που περιέχει καφεΐνη και υαλουρονικό οξύ μπορεί να βοηθήσει  και να μειώσει την  κυτταρίτιδα μέχρι και για οκτώ ώρες», λέει η δερματολόγος και επίκουρος καθηγήτρια Δερματολογίας στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, Doris Day.

Εμείς προτείνουμε την κρέμα σύσφιξης Body Performance  της Estee Lauder.

Χρησιμοποιήστε προϊόντα self –tan

Η χρήση των προϊόντων αυτομαυρίσματος (self tanning) σας χαρίζουν μπρούντζινο και μαυρισμένο δέρμα, χωρίς να εκτεθείτε στις βλαβερές υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου. Στη συντριπτική τους μάλιστα πλειοψηφία οι επιστήμονες, ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων, το FDA καθώς και η Αμερικανική Δερματολογική Εταιρεία θεωρούν τα προϊόντα αυτά ασφαλή και εναλλακτική λύση για το μαύρισμα.

Δοκιμάστε το Sublime Bronze Self-Tanning Lotion της L’Oréal Paris.

Κάντε στους μηρούς σας ένα καλό μασάζ

«Το μασάζ βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και βελτιώνει την ποιότητα του δέρματος», λέει η Shelley Bawiec, διευθύντρια των spa Aveda. Φροντίστε λοιπόν την ώρα του ντους να εφαρμόζετε ένα scrub σώματος με έντονες πλάγιες, πίσω και εμπρός κινήσεις σε όλο σας το σώμα. Αφού τελειώσετε το ντους, χρησιμοποιήστε ένα λάδι σώματος και απλώστε το με αργές και κυκλικές κινήσεις στους μηρούς σας.

Εντάξτε τα καθίσματα στην καθημερινότητά σας

Για να γίνει η κυτταρίτιδα λιγότερο εμφανής, πρέπει να επιλέξετε ένα είδος γυμναστικής που θα σας βοηθήσει να κάψετε πολλές θερμίδες και να ενεργοποιήσετε το μεταβολισμό σας στο μέγιστο βαθμό. Τα βαθιά καθίσματα είναι από τις καλύτερες ασκήσεις που μπορείτε να ενσωματώσετε στο καθημερινό σας πρόγραμμα για να δείτε άμεσα αποτελέσματα.

Δοκιμάστε το κόλπο των μοντέλων της Victoria Secret

Τα μοντέλα της Victoria Secret μας δίνουν την λύση! Ειδικότερα η make up artist Stephanie Flor, προτείνει να απλώνετε στο καλάμι των ποδιών  ένα υγρό shimmer προϊόν λάμψης. Χρησιμοποιήστε κάποιο προϊόν που βάζετε ήδη στο μακιγιάζ του προσώπου αλλά την ίδια δουλειά μπορεί να κάνει και μια πούδρα shimmer σε μπρονζέ ή χρυσή απόχρωση. Η λάμψη κάνει τα πόδια να δείχνουν πιο μακριά και πιο sexy.

 

Πηγή: baby.gr