Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024
Κόλπα για να καμουφλάρετε τις πρώτες γκρίζες τρίχες

Κόλπα για να καμουφλάρετε τις πρώτες γκρίζες τρίχες

Κι όμως υπάρχουν τρόποι

Δεν είναι ψέμα. Μόλις τα αντίκρισες ένιωσες να μουδιάζει ολόκληρο το σώμα σου. Δεν είναι τίποτα παρά το πρώτο σοκ. Οι πρώτες γκρίζες σου τριχούλες είναι γεγονός και δεν χρειάζεται να πανικοβληθείς. Παρακάτω θα μάθεις με ποια κολπάκια μπορείς να τις καλύψεις τέλεια χωρίς κόπο.

Δεν κοιτάζουν όλοι τα γκρίζα σου μαλλιά: Kανείς δεν θα τις προσέξει! Επειδή αντίκρισες λίγες γκρίζες τρίχες στον καθρέφτη δεν σημαίνει πως θα τις δουν και οι γύρω σου. Το πιο πιθανό είναι πως είσαι η μόνη που τις βλέπει και τρελαίνεσαι άδικα. Αποφάσισε τι θα κάνεις με τα πρώτα γκρίζα σου αν δεις να πληθαίνουν και μην αγχώνεσαι.

Άλλαξε στιλ στα μαλλιά σου: Και τι έγινε που είδες 2-3 γκρίζες τρίχες; Αν αλλάξεις χωρίστρα για παράδειγμα δεν αποκλείεται να καταφέρεις να τις καλύψεις τέλεια. Έτσι θα καταφέρεις να κρύψεις τα γκρίζα και ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Aσημί και γκρι τούφες: Έχεις σκεφτεί να γίνεις λιγάκι πιο ξανθιά ή έστω αποφασίσεις να αφήσεις κάποιες γκρίζες ή ακόμη και ασημί τούφες; Τις ασημί τούφες τις είδαμε σαν τάση στις πασαρέλες και αν δεν φοβάσαι να γίνεις λίγο πιο εκκεντρική μπορείς να την ακολουθήσεις. Δεν αποκλείεται να τις λατρέψεις κιόλας.

Βαφές τριγύρω πολλές: Μήπως ήρθε η ώρα να βάψεις τα μαλλιά σου; Δεν αποκλείεται αυτή η αλλαγή που είδες με τα πρώτα γκρίζα σου, να σε οδηγήσει για μια γενικότερη ανανέωση. Το θέμα είναι πως θα πρέπει να έχεις στο νου σου πως θα χρειάζεται να βάφεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα τα μαλλιά σου και να ανανεώνεις το χρώμα σου αν αποφασίσεις να κάνεις το βήμα. Αν τα λευκά αρχίσουν να πληθαίνουν μπορείς να διαλέξεις μια απόχρωση του ξανθού κοντά στο γκρι όπως το σταχτί ξανθό που θα δεν θα δημιουργεί μεγάλες χρωματικές διαφορές με τις γκρίζες τούφες σου.

Να ζήσει η μάσκαρα (μαλλιών): Θέλεις να κρύψεις τα πρώτα γκρίζα μαλλάκια εύκολα και χωρίς καθόλου κόπο; Τότε δεν έχεις παρά να απλώσεις την μάσκαρα μαλλιών στις ρίζες σου και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Ακόμη και αν διαλέξεις μια μάσκαρα κοντά στο φυσικό σου χρώμα θα φαίνεται σαν να σου έχει βγει η ρίζα αλλά κανείς δεν θα καταλάβει πως είναι γκρίζα.

Πηγή: Womenonly.gr