Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Κόλπα που θα κάνουν τα μαλλιά να δείχνουν πιο πυκνά

Κόλπα που θα κάνουν τα μαλλιά να δείχνουν πιο πυκνά

Τρικ για εντυπωσιακές εμφανίσεις

Φυσικά και τα πυκνά μαλλιά είναι πάντα το ζητούμενο. Τι γίνεται όμως όταν δεν είναι και τόσο πυκνά;

Παρακάτω θα βρεις ποια είναι εκείνα τα τρικ που κάνουν τα μαλλιά σου να δείχνουν σούπερ εντυπωσιακά και «γεμάτα».

Πες «ναι» στις μύτες: ένας τέλειος τρόπος να κάνεις τα μαλλιά σου να δείχνουν πιο πυκνά είναι να διαλέξεις ένα κούρεμα με «μύτες» και ειδικά αν έχεις μακριά μαλλιά οι ασύμμετρες μύτες θα τους δώσουν κίνηση και θα τα κάνουν να δείχνουν πιο πλούσια. Ακόμη και αν έχεις μεσαίου μήκος μαλλιά θα δεις πως με τις μύτες θα αλλάξεις τελείως λουκ, ειδικά αν μέχρι τώρα είχες πιο μονοκόμματα κουρέματα.

Ξέχασε το ισιωτικό: αν θέλεις να δείχνουν τα μαλλιά σου πιο «γεμάτα» και πλούσια καλό είναι να μην χρησιμοποιείς το ισιωτικό σου γιατί τα κάνει να δείχνουν πιο λεπτά. Άφησε λιγάκι τα μαλλιά σου να στεγνώσουν φυσικά και ξέχασε για λίγο τα εργαλεία στάιλινγκ που καταστρέφουν την τρίχα σου και δεν αποκλείεται να γεμίσουν τα μαλλιά σου με ψαλίδα. Θα δεις πως από τις πρώτες εβδομάδες που θα αφήνεις τα μαλλιά να στεγνώνουν φυσικά με την βοήθεια της πετσέτας σου και δεν θα χρησιμοποιείς θερμό αέρα για να τα χτενίσεις η τρίχα σου θα αλλάξει και τα μαλλιά σου θα δείξουν πιο υγιή. Φυσικά ξέχασε και το ψαλίδι για τις μπούκλες που «ψήνει» τα μαλλιά σου και δεν είναι η καλύτερη επιλογή αν θέλεις να έχεις πάντα λαμπερό και περιποιημένο μαλλί.

Πιασμένα (μαλλιά) ψηλά και όλα τα φτάνεις: είναι πολύ πιο εύκολο να δείξεις πως έχεις πλούσια μαλλιά αν προτιμήσεις χτενίσματα που απαιτούν τα μαλλιά σου να είναι πιασμένα ψηλά. Αν διαλέξεις έναν εντυπωσιακό κότσο όπως αυτός της φωτογραφίας θα πετύχεις αυτό που θέλεις: δηλαδή να φαίνεται πως έχεις πιο πλούσια μαλλιά. Η αλογοουρά και η κοτσίδα είναι δυο ακόμη χτενίσματα που κρύβουν τέλεια τα μαλλάκια σου. Αν θέλεις να πετύχεις ακόμη πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα δεν έχεις παρά να κάνεις σγουρά τα μαλλιά σου πριν τα πιάσεις ψηλά! Έτσι θα δεις πως θα αλλάξεις τελείως εμφάνιση!

Να ζήσουν τα one side χτενίσματα: δοκίμασε να βάλεις τα μαλλιά σου πίσω από το αυτί και να τα φέρεις όλα στο ένα πλάι. Θα δεις πως με το συγκεκριμένο χτένισμα θα δείχνουν πιο πυκνά και ειδικά αν βάλεις και τις μπούκλες μέσα στο παιχνίδι και τα φέρεις όλα σε ένα πλάι το αποτέλεσμα θα είναι άκρως εντυπωσιακό! Ναι στα κύματα: αν έχεις φυσικά κυματιστά ή σγουρά μαλλιά το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ενισχύσεις την μπούκλα σου για να δείχνει πιο “γεμάτο” το μαλλάκι σου. Aν έχεις συνεχώς τα μαλλιά σου στο ίσιο τους τότε καλά θα κάνεις να ξεκινήσεις να τα κάνεις μπούκλες και αμέσως θα πάρεις θετικά σχόλια!

Πηγή: womenonly.gr