Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

La Mer: Όταν η θάλασσα κάνει θαύματα για την επιδερμίδα σου!

Ποιες είναι οι πρώτες λέξεις που έρχονται στο μυαλό σου όταν ακούς τη λέξη θάλασσα; Τι αισθάνεσαι όταν φαντάζεσαι τον εαυτό σου να βουτά στο απέραντο μπλε; Εγώ σκέφτομαι πέντε και μόνο πράγματα: Αναζωογόνηση, αναπλήρωση, ανανέωση, ενεργοποίηση και ενέργεια!

Το Καλοκαίρι πλησιάζει και σύντομα θα μπορείς να απολαύσεις όλα τα θετικά που η θάλασσα έχει να σου προσφέρει. Ωστόσο, μαζί με το Καλοκαίρι, έρχεται η ζεστή και ο καυτός ήλιος που βλάπτουν και ταλαιπωρούν το δέρμα σου. Τι θα έλεγες, λοιπόν, αν φέτος το καλοκαίρι άφηνες τη θάλασσα να «δουλέψει» για εσένα;

Επειδή η φροντίδα της επιδερμίδας θέλει και σωστή προετοιμασία, καλό είναι να προνοήσεις από τώρα και να βρεις τα κατάλληλα προϊόντα για να προστατευτείς και παράλληλα να ενισχύσεις τη φυσική σου ομορφιά. Ένα serum που θα σου προσφέρει βαθιά ενυδάτωση πρέπει χωρίς δεύτερη σκέψη να μπει στο νεσεσέρ σου και ευτυχώς, η θάλασσα «κρύβει» πολλά μυστικά ομορφιάς, τα οποία τώρα σου αποκαλύπτονται χάρη στη La Mer.

Ναι, έχεις τη δυνατότητα να αναβιώσεις την εμφάνιση του δέρματός σου και την ίδια ώρα, να αντικαταστάσεις τη θαμπή όψη και τα ορατά σημάδια της κόπωσης στην επιδερμίδα με ζωντάνια και ενέργεια με το νέο ένζυμο ενεργοποίησης της νεότητας, που δημιουργήθηκε από τη La Mer από ένα ισχυρά φορτισμένο μείγμα θαλάσσιων ενεργών συστατικών.

Ένα οικοσύστημα ζωτικής ενυδάτωσης

Όπως η θάλασσα, ο ουρανός και η γη, έτσι και η επιδερμίδα αντλεί τη ζωτική της δύναμη από την ενυδάτωση. Ο υγιής κύκλος, που κάνουν τα επίπεδα υγρασίας στην επιδερμίδα μας, είναι απαραίτητος τόσο για τη φύση όσο και για τη λάμψη της επιδερμίδας.

Με έμπνευση την ισορροπία της υγρασίας της γης, το νέο Revitalizing Hydrating Serum της La Mer αναπτύχθηκε με σκοπό να δημιουργήσει μια μίνι ατμόσφαιρα συνεχούς ενυδάτωσης που «πλημμυρίζει» το δέρμα με υγρασία για να ενισχύσει τη φυσική διαδικασία επούλωσης του για έντονη αναζωογόνηση.

Όταν το δοκιμάσεις, θα αισθανθείς αμέσως ότι η ζωτικότητα του δέρματος «ξυπνά» με μια σταγόνα τη φορά.

hjmgyu

Αναπλήρωση, αναζωογόνηση και ενεργοποίηση τώρα!

Όπως και τα σύννεφα από μικροσκοπικά μικρο-σταγονίδια, το The Revitalizing Hydrating Serum εμπλουτίζει την επιδερμίδα με άμεση ενέργεια -που διαρκεί όλη την ημέρα- και ενυδάτωση, βοηθώντας τη να προσελκύσει και να κρατήσει την υγρασία και παρέχοντας παράλληλα βασικά ενεργά συστατικά βαθιά μέσα στην επιφάνεια του δέρματος.

Με αυτόν τον τρόπο, το νεανικό τοπίο της επιδερμίδας αναζωογονείται, ενώ αποκτά πιο ελαστική μορφή από μέσα προς τα έξω για απαλή, ομαλή και πιο υγιή εμφάνιση.

Ομορφιά και ενυδάτωση με τη βοήθεια της θάλασσας

Η ζωτική σπίθα της επιδερμίδας ενεργοποιείται χάρη στον μεταμορφωτικό Miracle Broth™ της La Mer και δύο νέα ένζυμα που προέρχονται από τη θάλασσα. Τα ένζυμα αυτά μιμούνται τον φυσικό κύκλο υγρασίας της ατμόσφαιρας, ώστε να ενεργοποιήσουν τη φυσική ενέργεια της επιδερμίδας για ανανέωση και επούλωση. Παράλληλα, το συμπύκνωμα από Lime Tea δημιουργεί μια αύρα αντιοξειδωτικής προστασίας.

uilluluil

Ενέργεια που πηγάζει από τη θάλασσα

Η επιδερμίδα ενεργοποιείται με τον Miracle Broth, ο οποίος μέσω της ιδιότητας του να ανανεώνει τα κύτταρα, «πλημμυρίζει» το δέρμα με ενέργεια και θρέψη για να βοηθήσει την ανασυγκρότηση και την ανανέωση της επιδερμίδας, ενισχύοντας έτσι  τη φυσική αποκατάσταση του δέρματος.

Το νέο ισχυρό ενυδατικό ένζυμο δημιουργήθηκε από ένα διαδραστικό μείγμα πράσινης, καφέ και κόκκινης άλγης και διεισδύει γρήγορα, χαρίζοντας ελαστικότητα στην επιδερμίδα με μια θεραπεία ενυδάτωσης από μέσα προς τα έξω. Την ίδια ώρα, η αποκλειστική Τεχνολογία Διάσπασης Νερού της La Mer  -Deconstructed WatersTM- βοηθά το ένζυμο να εισχωρήσει βαθιά στην επιδερμίδα ώστε να προσελκύσει και να διατηρήσει την υγρασία όλη την ημέρα.

Η βαθιά ενυδάτωση είναι μόνο η αρχή! Συνδύασε τα αγαπημένα σου serum της La Mer για να εμπλουτίσεις το δέρμα σου με τη βαθιά δραστικότητα θάλασσας προέλευσης ενζύμων για στοχευμένη και προσαρμοσμένη μεταμόρφωση!

uyuguy

-Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα της La Mer στο facebook

-Μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα La Mer στα εξής καταστήματα:

Attica Citylink

Attica Golden Hall

Hondos Center Κηφισιά

Hondos Center Γλυφάδα

Hondos Center Ομόνοια

Hondos Center Ερμού

Hondos Center Απολλώνια Πολιτεία

Attica Τσιμισκή, Θεσ/νίκη

Hondos Center Αριστοτέλους Θεσ/νίκη


Πηγή