Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Λαμπερή και όμορφη χωρίς κόστος

Λαμπερή και όμορφη χωρίς κόστος

Ανακαλύψτε εύκολα μυστικά ομορφιάς

Εάν θέλετε να φροντίσετε τον εαυτό σας, αφιερώστε πέντε λεπτά χρησιμοποιώντας αυτά τα εύκολα μυστικά ομορφιάς, που δεν κοστίζουν!

Για ξεκούραστα μάτια

Τοποθετήστε στα κουρασμένα σας μάτια τα φακελάκια για αναζωογόνηση. Τοποθετείτε κρύα κουτάλια που να εφάπτονται στα μάτια σας για να μειώστε το οίδημα των ματιών.

Για νύχια χωρίς στίγματα

Ο χυμός λεμονιού λευκαίνει τα νύχια σας.

Για λαμπερά μαλλιά

Χτενίζετε τα μαλλιά σας από τη ρίζα έως τις άκρες κάθε βράδυ. Με τον τρόπο αυτό παράγετε την όμοια κατανομή των φυσικών ελαίων στα μαλλιά σας σε όλο τους το μήκος, δίνοντας έτσι, μια υγιή λάμψη.

Η βαζελίνη είναι χρήσιμη σε πολλές περιπτώσεις όπως επίσης στο να τιθασεύσετε τα φριζαρισμένα μαλλιά. Αν δεν θέλετε να τα ταλαιπωρείτε με συχνό λούσιμο, λίγη ταλκ αρκεί ώστε να φρεσκάρετε το χτένισμά σας. Ψεκάζοντας τη βούρτσα των μαλλιών σας με άρωμα αποκτάτε τέλεια αίσθηση.

Για νεανικό πρόσωπο

Κοιμάστε ανάσκελα για να αποφύγετε σημάδια ύπνου, αλλά και ρυτίδες.  Χρησιμοποιώντας μόνο ζάχαρη και σαπούνι κάνετε πίλινγκ, διώχνοντας τα νεκρά κύτταρα με γλυκό τρόπο.

Για λευκά δόντια

Βουρτσίζετε τα δόντια σας με σόδα μαγειρικής.

Για σύσφιξη σώματος

Κάνοντας μασάζ τακτικά με κύβους πάγου σε όλο το σώμα για σύσφιξη την επιδερμίδας. Το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει άμεσα, αλλά και σε βάθος χρόνου. Επίσης μην ξεχνάτε ένα σημείο το όποιο παραμελούμε συχνά. Τους αγκώνες! Βάζετε λάδι για άμεση ενυδάτωση.

Για απαλά πόδια

Στο ξύρισμα αντί για αφρό χρησιμοποιείστε το κοντίσιονερ των μαλλιών και η υφή τους θα είναι μεταξένια. Πριν κοιμηθείτε απλώστε μία ενυδατική κρέμα στα πόδια σας και φορέστε κάλτσες.

Πηγή: omorfamystika.gr