Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Life after 40: Έχεις σκεφτεί πόση σημασία έχει η συμμετρία στη ζωή σου;

Συμμετρία: Μαζί με τη νεανικότητα είναι ένας από τους παράγοντες που καθορίζουν την ομορφιά μας. Τα συμμετρικά πρόσωπα θεωρούνται πιο όμορφα, πιο θελκτικά και με τη νεανικότητα να είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη συμμετρία, τα συμμετρικά πρόσωπα θεωρούνται κατά συνέπεια πιο νεανικά.  Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς το γιατί. Ο χρόνος που περνά, παίρνει μαζί του μέρος του όγκου του και της ελαστικότητάς της επιδερμίδας μας. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να αλλοιώνονται οι «γραμμές» του προσώπου μας και να αλλάζει η όψη του. Τα ζυγωματικά αρχίζουν να έχουν καθοδικότητα, το περίγραμμα του προσώπου χαλαρώνει, ο λαιμός υποκύπτει στη βαρύτητα… Το πρόσωπό μας χάνει τη συμμετρία του και δεν φταίει μόνον η φύση για αυτό.

Photo credits: Ιάσων Παχός (@zazeo)

Η συμμετρία βρίσκεται παντού γύρω μας. Στα πέταλα ενός λουλουδιού και τους κυματισμούς της άμμου, στα φτερά μίας πεταλούδας και τους σχηματισμούς μίας χιονονιφάδας, η φύση έχει φροντίσει να υπάρχει συμμετρία, αρμονία και κάλλος παντού και έχει δημιουργήσει μηχανισμούς για να προστατεύσει την αρμονία της. Προσαρμόζεται και αμύνεται στο πέρασμα του χρόνου και βρίσκει τρόπους να διατηρεί τη συμμετρία. Το σώμα μας ωστόσο δεν υπακούει στους ίδιους κανόνες. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, η μόλυνση του περιβάλλοντος, το στρες, η διατροφή μας και δεκάδες άλλοι παράγοντες προσβάλλουν και αλλάζουν τη συμμετρία του προσώπου μας. Παίζουν το δικό τους ρόλο και όμως, η απάντηση βρίσκεται και πάλι στη φύση, στην ατελείωτη σοφία της και στους πολύπλοκους μηχανισμούς της.

korres33

Αυτούς τους μηχανισμούς ερευνά εδώ και δέκα χρόνια η KORRES, μελετώντας τη δύναμη των αιωνόβιων δέντρων και αποτέλεσμα αυτής της μελέτης είναι η σειρά Μαύρη Πεύκη. Αυτή η best selling σειρά φέτος εμπνέεται ακόμα περισσότερο από τη φύση και  «βιομιμείται» την αρχική συμμετρία του προσώπου ώστε να τη φέρει ξανά. Πιο συγκεκριμένα, η νέα σειρά Μαύρη Πεύκη ενισχύεται με την καινοτόμο τεχνολογία 4D BIO-SHAPELIFT™, ένα ισχυρό σύμπλεγμα anti-gravity πεπτιδίου 3 αμινοξέων και ενός δραστικού θαλάσσιας βιοτεχνολογίας από τα βάθη παγωμένων ωκεανών. Τι κάνει; Προσφέρει σύσφιγξη, ανόρθωση του περιγράμματος του προσώπου και επαναφορά του οβάλ εστιάζοντας σε ζυγωματικά και πηγούνι. Απαντά δηλαδή σε όλες τις ανάγκες του V (πιγούνι-οβάλ) και του Υ (πιγούνι-οβάλ-λαιμός) του προσώπου. Με ποιον τρόπο; Συνδυάζοντας 2 προϊόντα γεμάτα με τη δύναμη της φύσης από τα βάθη των ωκεανών ως και τα ψηλότερα βουνά.

korres44

Photo credits: Ιάσων Παχός (@zazeo)

Η νέα σειρά Μαύρη Πεύκη αποτελείται –μέχρι στιγμής- από 2 κρέμες ημέρας, μία για κανονικές και μεικτές επιδερμίδες και μία για ξηρές ως και πολύ ξηρές. Και οι δύο είναι εμπλουτισμένες με την τεχνολογία 4D BIO-SHAPELIFT™ για στοχευμένη δράση σύσφιγξης, ανόρθωσης περιγράμματος και lifting. Περιέχουν επίσης το εκχύλισμα spilanthes acmella που συσφίγγει το δέρμα, ενισχύοντας την αίσθηση άμεσου lifting, καθώς και το εκχύλισμα μαύρης πεύκης, πλούσιο σε πολυφαινόλες, που ενδυναμώνει τον επιδερμικό ιστό, κάνοντας το δέρμα πιο ανθεκτικό και μειώνοντας την εμφάνιση ρυτίδων.

korres55

Το σημαντικότερο βήμα στη routine της νέας Μαύρης Πεύκης ωστόσο είναι αυτό που έρχεται πριν από την κρέμα. Είναι ο hero ορός περιγράμματος Μαύρη Πεύκη Serum Περιγράμματος Up-Lift  με ενσωματωμένο, καινοτόμο ρόλερ μασάζ.

korres66

Με καθημερινή χρήση και σε συνδυασμό με την κρέμα ημέρας που ταιριάζει στην επιδερμίδα μας, ο ορός Μαύρη Πεύκη Serum Περιγράμματος Up-Lift μπορεί να επαναφέρει την αρχιτεκτονική του προσώπου μέσα σε 2 εβδομάδες. Η σύνθεσή του περιλαμβάνει ασφαλώς την τεχνολογία 4D BIO-SHAPELIFT™ που ανορθώνει το περίγραμμα και επαναφέρει το οβάλ του προσώπου, αποτέλεσμα που ενισχύεται με φυτικά βλαστοκύτταρα από σπόρο goji και εκχύλισμα Μαύρης Πευκης πλούσιο σε πολυφαινόλες.  Η χρήση του μάλιστα είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει η μέρα… Με μασάζ! Οι κινήσεις απλές, η αίσθηση φρέσκια και δροσερή ενώ το αποτέλεσμα του ορού Μαύρη Πεύκη Serum Περιγράμματος Up-Lift άμεσο.

korres77

Σύμφωνα με τεστ που έκανε η KORRES σε pool επιλεγμένων καταναλωτών, η συντριπτική πλειοψηφία δήλωσε ότι από την πρώτη εφαρμογή το δέρμα έγινε πιο σφριγηλό. Μετά από 14 ημέρες καθημερινής χρήσης το πρωί, παρατηρήθηκε 4D επανόρθωση του περιγράμματος του προσώπου, ορατή σύσφιγξη της επιδερμίδας, σβήσιμο των ρυτίδων, άμεσο αποτέλεσμα lift κάθε φορά, ενυδάτωση και λάμψη και φυσικά ορατή επαναφορά της συμμετρίας στο V (πιγούνι και περίγραμμα). Δεν έχουμε λοιπόν μία σειρά που υπόσχεται αποτελέσματα σε αόριστο βάθος χρόνου. Η νέα σειρά Μαύρη Πεύκη φέρνει τη συμμετρία ξανά άμεσα.

korres88

Με λίγα λόγια λοιπόν, η νέα σειρά Μαύρη Πεύκη με την καινοτόμο σύνθεσή της και το πρωτοποριακό hero Μαύρη Πεύκη Serum Περιγράμματος Up-Lift, ενισχύει σε βάθος τον συνδετικό ιστό της επιδερμίδας που είναι υπεύθυνος για την ελαστικότητα και σφριγηλότητα της επιδερμίδας. Προσφέρει δηλαδή στην επιδερμίδα, ό, τι χρειάζεται μετά τα 40 με αποτελέσματα που φαίνονται άμεσα αλλά και μακροπρόθεσμα. Με τα μάτια στραμμένα προς τη φύση και τους μηχανισμούς της και μετά από έρευνα και μελέτη, η KORRES επαναφέρει τη συμμετρία στο πρόσωπό μας αλλά ΚΑΙ την αρμονία μας με τη φύση.

korres99

Photo credits: Ιάσων Παχός (@zazeo)

Όχι, η σχέση της KORRES με τη φύση δεν σταματά στην έμπνευση και τη μελέτη αλλά κάνει έναν πλήρη κύκλο που ολοκληρώνεται  μέσα από το πρόγραμμα ανακύκλωσης του brand που μπορεί να γίνει σε όλα τα σημεία πώλησης των προϊόντων ΚΟΡΡΕΣ (φαρμακεία, καταστήματα ΚΟΡΡΕΣ κοκ). Αυτό σημαίνει ότι, κάθε κρέμα Μαύρη Πεύκη και κάθε Μαύρη Πεύκη Serum Περιγράμματος Up-Lift (όπως όλα τα προϊόντα ΚΟΡΡΕΣ) μπορούν να ανακυκλωθούν και, όπως έδωσαν ζωή και ομορφιά στο πρόσωπό μας, να αποκτήσουν και αυτά νέα ζωή επιστρέφοντας ως ανακυκλωμένα αντικείμενα στα χέρια μας. Έχουμε λοιπόν έναν κύκλο που ακολουθεί τις αξιακές επιλογές της KORRES ξεκινώντας από την Ελληνική γη, περνώντας στην έρευνα, συνεχίζοντας στη φόρμουλα και τον σχεδιασμό, ολοκληρώνοντας αυτό τον κύκλο με την επαναχρησιμοποίηση κάθε υλικού της συσκευασίας που άδειασε.

korres00

Photo credits: Ιάσων Παχός (@zazeo)

 

 

Cover photo credits: Ιάσων Παχός (@zazeo)

Δείτε περισσότερα εδώ.


Πηγή