Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Lily Collins: Όλα τα tips για να πετύχεις μόνη σου το εντυπωσιακό μακιγιάζ ματιών της!

Η Lily Collins είναι ένα κορίτσι που όχι μόνο δεν μας απογοητεύει με τις εμφανίσεις του, αλλά κάθε φορά μας αποδεικνύει γιατί ανήκει στην κατηγορία με τις πιο σικάτες star της διεθνούς showbiz. Κι απ’ ότι καταλαβαίνεις, η εμφάνισή της στην πρεμιέρα της ταινίας «Rules Don’t Apply» στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια δεν αποτέλεσε εξαίρεση στον κανόνα…

Στο beauty μικροσκόπιό μας αυτή τη φορά, λοιπόν, μπήκε το υπέροχο μακιγιάζ ματιών της, που έκανε το βλέμμα της γατίσιο και πιο φωτεινό. Ποιο eyeliner χρησιμοποίησε; Ποιες σκιές διατηρούσαν την ισορροπία στο μακιγιάζ;

8ddb03ebb36682bb82e89cd75520354f

«Το να ετοιμάσω τη Lily για την πρεμιέρα ήταν, όπως πάντα, μια διαδικασία που απαιτεί συνεργασία και έμπνευση. Το look της την βραδιά εκείνη, συνδυάζει το κλασικό deco-esque ύφος του φορέματός της με το μοντέρνο ύφος του μακιγιάζ της. Ήθελα το μακιγιάζ της να είναι μια συνέχεια της δημιουργίας που φόρεσε τόσο στο ύφος όσο και στις γραμμικές φόρμες του» ανέφερε χαρακτηριστικά η makeup artist που επιμελήθηκε το look της, Molly R. Stern, η οποία στη συνέχεια αποκάλυψε όλα τα βήματα που ακολούθησε -και φυσικά μπορούμε να ακολουθήσουμε και εμείς- προκειμένου να πετύχουμε ένα αντίστοιχο αποτέλεσμα στα μάτια μας.

622260256

3605971050619 AudacityInLondon shades 1000x1000
«Χρησιμοποίησα τις σκιές Trench Coat και Woody Barshadows από τη νέα Lancôme Auda[city] in London Palette για ένα neutral smokey αποτέλεσμα στα μάτια. Στη συνέχεια τόνισα ακόμα περισσότερο το βλέμμα με το Lancôme’s Grandiôse Liner in 02 Brun.

Grandiose Liner 3614271312235

Τέλος, πρόσθεσα μερικές πινελιές από τις σκιές Garden Rose και Tower Bridge.»

Last but not least beauty tip: «Για να φροντίσω τα φρύδια της, χρησιμοποίησα το Lancôme Sourcils Styler Brow Gel in Blond».

 

 


Πηγή