Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Love Beauty and Planet: Όταν η αγάπη για τον εαυτό μας «αγκαλιάζει» και τον πλανήτη

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως το πιο «ελπιδοφόρο» trend το οποίο έχει κυριαρχήσει όσο κανένα σε κάθε τομέα της καθημερινότητας, από το φαγητό μέχρι το ντύσιμο, είναι εκείνο το οποίο επιτάσσει να γινόμαστε όλο και πιο eco-conscious. Αυτό βέβαια που μας κάνει ακόμη πιο αισιόδοξες, είναι πως εκτός από εμάς, όλες οι αγαπημένες μας εταιρίες περιποίησης, ρουχισμού, εστίασης δείχνουν να αντιλαμβάνονται την άμεση ανάγκη που υπάρχει για «δραστικές» λύσεις, στηρίζοντας έμπρακτα τον eco friendly τρόπο ζωής μας, δημιουργώντας σειρές προϊόντων που μας εμπνέουν να συνεχίζουμε και να προσπαθούμε περισσότερο για ένα καλύτερο μέλλον.

Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που μας χαροποίησε ένα πολύ πρόσφατο entry στον χώρο της ομορφιάς και της περιποίησης, μία μοναδική σειρά η οποία μας δίνει την ευκαιρία μέσα από πολύ μικρές καθημερινές πράξεις, να γίνουμε η αλλαγή που θέλουμε να δούμε στον κόσμο! Μάλιστα φίλη μου, το Love Beauty and Planet είναι μία νέα πρωτοπόρα σειρά η οποία πρεσβεύει όσα εμείς και αυτός είναι ένας αρκετά καλός λόγος που αξίζει να την «καλωσορίσουμε»!

Γιατί θα τα επιλέξουμε

Πιο συγκεκριμένα, τα προϊόντα της σειράς είναι Cruelty Free και Vegan, το οποίο συνεπάγεται πως κανένα αθώο πλάσμα δεν υπέστη κάποιου είδους εκμετάλλευση για να παραχθεί κάποιο από τα προϊόντα που εμείς θα χρησιμοποιήσουμε. Επιπλέον, διαθέτουν όλες τις πιστοποιήσεις από τον οργανισμό PETA (people for the ethical treatment of animals) και την Ευρωπαϊκή Ένωση Χορτοφάγων. Σε ποσοστό μέχρι και 99% οι συνθέσεις της σειράς είναι απόλυτα βιοδιασπώμενες, ενώ περιέχει μόνο οργανικά έλαια, όπως το έλαιο καρύδας, και όλα της τα αρώματα προέκυψαν από βιολογικές καλλιέργειες με σεβασμό προς τη βιοποικιλότητα. Το Love Beauty and Planet, διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων για περιποίηση μαλλιών, σώματος, προσώπου, καθαρισμό και ενυδάτωση, καλύπτοντας με τον πιο ecofriendly τρόπο κάθε μας ανάγκη.

Μικρές πράξεις αγάπης, για εσένα και τον πλανήτη

Τα καλά νέα όμως δεν τελειώνουν εδώ! Όλα τα μπουκάλια του Love Beauty and Planet, είναι κατασκευασμένα από 100% ανακυκλωμένα πλαστικά, και 100% ανακυκλώσιμα, μειώνοντας στο έπακρο το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα, και «ελαφρύνοντας» κάπως έτσι και το αποτύπωμα όσων την επιλέγουν. Με αυτόν τον τρόπο, μας παρακινεί ακόμη περισσότερο, να αντιδράσουμε με μεγαλύτερο σθένος, καλώντας μας να γίνουμε μέρος του μεγάλου περιβαλλοντικού κινήματος #smallactsofloveΜέσα από «μικρές πράξης αγάπης» πρωτίστως απέναντι στον εαυτό μας και στο οικοσύστημα με το οποίο αλληλοεπιδρούμε, στρεφόμαστε μέσα από την ίδια την καθημερινότητα σε έναν πιο φιλικό περιβαλλοντικά τρόπο ζωής. Πώς θα το καταφέρουμε αυτό; Επιλέγοντας το ποδήλατο αντί για το αυτοκίνητο. Μειώνοντας τη χρήση του πλαστικού μέσα στην ημέρα. Κάνοντας ανακύκλωση στο σπίτι μας και παρακινώντας κι άλλες φίλες μας να ακολουθήσουν το δικό μας παράδειγμα! Παρακάτω ακολουθούν όλες οι μεθυστικές μυρωδιές και τα προϊόντα που μπορείς να επιλέξεις για την περιποίησή σου!

«Αναζωογόνηση» με ροζ τριαντάφυλλο 

Από την εντυπωσιακή κοιλάδα των ρόδων στη Βουλγαρία το ροζ τριαντάφυλλο με το οργανικό βούτυρο muru muru, δημιουργούν μια αξέχαστη εμπειρία, φροντίζοντας τα μαλλιά, αλλά και την επιδερμίδα σου! Η ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης μαλλιών περιλαμβάνει το σαμπουάν, το conditioner και τη μάσκα «Blooming color», σχεδιασμένα να προσφέρουν υγιή λάμψη και προστασία στα βαμμένα μαλλιά, πλημμυρίζοντας το ντους σου με φρέσκες νότες τριαντάφυλλου. Στη σειρά περιποίησης για το σώμα μπορείς να απολαύσεις τις βαθιές ενυδατικές ιδιότητες του «Bountiful Moisture» αφρόλουτρου και της κρέμας σώματος «Delicious Glow» και να αφήσεις τη φυσική φρεσκάδα του τριαντάφυλλου και τη ζουμερή φρεσκάδα των κόκκινων μούρων να σε παρασύρουν σε μια θηλυκή και αναζωογονητική ατμόσφαιρα. Παράλληλα, το scrub απολέπισης της σειράς, αναδεικνύει τη φυσική λάμψη  της επιδερμίδας σου και ξυπνάει τις αισθήσεις σου!

3332

Μεθυστικό ylang ylang, τροπική… ενυδάτωση

Από τις νήσους Κομόρες έρχονται τα κίτρινα λουλούδια αυτής της σειράς και χαρίζουν στην ομορφιά σου μια νότα πούδρας που θυμίζει γιασεμί και νότες φρούτων και μπαχαρικών. Με τα σαμπουάν και conditioner «Hope & Repair» που περιέχουν Ylang Ylang και έλαιο καρύδας, αποχαιρέτισε τη φθορά στα ταλαιπωρημένα μαλλιά και προσέφερέ τους πλούσια λάμψη. Ολοκλήρωσε την περιποίηση των μαλλιών σου με τη μαγική μάσκα μόλις 2’ με οργανικό έλαιο καρύδας που τα θρέφει και τα αναδομεί. Για ένα αναζωογονητικό διάλειμμα στο ντους επίλεξε το «Tropical Hydration» αφρόλουτρο, που περιέχει αγνό έλαιο καρύδας, και άνθη ylang ylang!

Άρωμα σανδαλόξυλου από τη μακρινή Αυστραλία

Με το έλαιο του σανδαλόξουλου να έρχεται από τη μακρινή Αυστραλία και το βούτυρο καριτέ, η σειρά αυτή περιποιείται απαλά, ενυδατώνει και σου προσφέρει ένα αισθησιακό στυλ. Το σαμπουάν και το conditioner «Purposeful Hydration» είναι ειδικά σχεδιασμένα για μαλλιά με ευαισθησία στην ξηρότητα αλλά και για εσένα που έχεις σπαστά μαλλιά ή μπούκλες. H σειρά αυτή περιποιείται τα μαλλιά σου και τους χαρίζει απαλότητα και ένα αρμονικό άρωμα με κρεμώδεις νότες βαλσάμικου. Για τη φροντίδα της επιδερμίδας σου, το αφρόλουτρο «Majestic Moisture», ενυδατώνει βαθιά, η κρέμα σώματος «Shea Velvet» σου προσφέρει μεταξένια απαλότητα ενώ η λοσιόν σώματος με την ανάλαφρη σύνθεσή της θρέφει την επιδερμίδα σου και σε πλημμυρίζει με ένα αισθησιακό άρωμα σανδαλόξυλου. 

sandalo

«Δροσιστικές» μυρωδιές κατευθείαν από… Μαρόκο

Ξεκινώντας από το εξωτικό Μαρόκο, το δυνατό και πλούσιο άρωμα της μιμόζας ενισχύεται με το άρωμα κανέλας και τις φρουτώδεις νότες βατόμουρου και σε καλωσορίζει σε ένα κόσμο πολυτέλειας! Το σαμπουάν και το conditioner «Volume and Bounty» είναι ιδανικά για εσένα που θέλεις περισσότερο όγκο αφού αναζωογονούν τα λεπτά και άτονα μαλλιά. Το νερό καρύδας που περιέχουν βοηθά στην ενυδάτωση των μαλλιών και τους δίνει λάμψη χωρίς να τα βαραίνει. Στη σειρά αυτή θα βρεις και το ήπιο gel καθαρισμού προσώπου που ενυδατώνει φυσικά την επιδερμίδα και απομακρύνει ρύπους και λιπαρότητα, ενώ η εύκολη στη χρήση μάσκα προσώπου είναι μια άμεση δόση ενυδάτωσης και φρεσκάδας. Τη σειρά ολοκληρώνει το αφρόλουρο Radical Refresher που ανανεώνει σώμα και πνεύμα!

pneyma

Detox με άρωμα δενδρολίβανο

Το Vetiver έρχεται από τη μαγική Αϊτή και σου προσφέρει μοναδική αναζωογόνηση, ενώ το οργανικό δενδρολίβανο συμβάλλει στην καθημερινή σου αποτοξίνωση! Το σαμπουάν και το conditioner Delightful Detox είναι ιδανικά για λιπαρά μαλλιά, καθαρίζουν απαλά και χαρίζουν όγκο ενώ ταυτόχρονα απομακρύνουν τους ρύπους που τα βαραίνουν. Το αισθησιακό και εκλεπτυσμένο άρωμα του vetiver περικλείει με ενέργεια και φρεσκάδα τα μαλλιά σου, με τις νότες κίτρου να προσφέρουν μια έκρηξη φρεσκάδας στο ντους! Ώρα για καθαρισμό με το gel καθαρισμού προσώπου με έλαιο τεϊόδεντρου & vetiver που απομακρύνει ρύπους και λιπαρότητα, αφήνοντας την επιδερμίδα σου καθαρή και φρέσκια. Για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, χρησιμοποίησε την «Rapid Reset» μάσκα που αφήνει την επιδερμίδα σου αναζωογονημένη και απαλή

Θα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!




Πηγή