Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Luxurious look – 10 Oscar worthy προϊόντα για skincare, μαλλιά και μακιγιάζ

Ένα από τα πιο απολαυστικά σημεία των Oscars είναι το κόκκινο χαλί. Εκεί από όπου περνούν όλες οι stars και ποζάρουν, με τα φωτογραφικά φλας να παίρνουν «φωτιά». Gowns μεγάλων Οίκων Μόδας, κοσμήματα αμύθητης αξίας και beauty looks που δίνουν το «σήμα» για τις τάσεις που θα επικρατήσουν είναι μερικά από τα highlights της λαμπερής βραδιάς.

Για να φτάσουν, όμως, οι stars στο κόκκινο χαλί των Oscars και να είναι τόσο μα τόσο λαμπερές χρειάζονται και τα κατάλληλα προϊόντα, τα οποία θα δώσουν boost στην εμφάνισή τους. Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρουμε τι ακριβώς κρέμες, serum και καλλυντικά χρησιμοποιούν οι celebrities πριν περπατήσουν στο Οσκαρικό red carpet, έχουμε όμως φαντασία και μπορούμε να μαντέψουμε.

6 beauty treatments που κάνουν οι A-list stars πριν τη βραδιά των Oscars

Οι θεραπείες και τα προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιούν οι stars πριν τα Oscars

Φυσικά, οι celebrities που θα βρεθούν στην τελετή των Oscars δεν βασίζονται μόνο σε προϊόντα ομορφιάς για τόνωση και λάμψη της επιδερμίδας, ούτε σε μάσκες ομορφιάς που υπόσχονται υπέροχο δέρμα. Ναι, κάνουν και όλα αυτά και – βέβαια- επιλέγουν τα πιο ακριβά beauty items για την εμφάνισή τους, όμως από το πρόγραμμά τους δεν λείπουν οι θεραπείες ομορφιάς.

Πανάκριβες θεραπείες σμίλευσης γλουτών, botox, λιποαναρρόφησης, δερμοαπόξεσης είναι αυτές που υπόσχονται να τις κάνουν να τραβήξουν όλα τα φωτογραφικά φλας πάνω τους και να γίνουν θέμα συζήτησης την επόμενη μέρα των Oscars.

Oscars’ Shopping

Κι επειδή όλες καταλαβαίνουμε ότι τέτοιες θεραπείες είναι δύσκολο να «αντέξει» το πορτοφόλι μας, μετά τα Oscars έχω να σου προτείνω μια Oscar worthy shopping list για να έχεις ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι για κάθε grande event στο οποίο είσαι καλεσμένη.

Η αλήθεια είναι ότι μπορεί τα προϊόντα μαλλιών, μακιγιάζ και skincare που θα βρεις στην gallery να ξεπερνούν κατά πολύ το budget σου, όμως αξίζουν και μπορείς να τ’ αποκτήσεις κάνοντας ένα καλό… κουμάντο. Ανακάλυψέ τα, λοιπόν, και γίνε κι εσύ η Oscar star που πάντα ονειρευόσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

  • Μια ανάσα πριν τα Oscars 2022… θυμόμαστε τα beauty looks των περσινών βραβείων

  • Η Μόνικα έγραψε τη μουσική της ταινίας The Lost Daughter και κάπως έτσι έφτασε στα Όσκαρ 


Πηγή