Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

M·A·C x Celia Kritharioti: Μάθε τα πάντα για τη συνεργασία της Ελληνίδας σχεδιάστριας με τη MAC!

Όταν η μόδα συναντάει την ομορφιά το αποτέλεσμα αναμένεται άκρως εντυπωσιακό, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τη super συνεργασία ενός από τα μεγαλύτερα beauty brands, όπως η MAC και μίας κορυφαίας Ελληνίδας σχεδιάστριας όπως η Celia Kritharioti. Στην ουσία, η Celia είναι η πρώτη Ελληνίδα σχεδιάστρια που συνεργάζεται με το μεγάλο beauty brand σχεδίαζοντας ένα sleeve για το αγαπημένο της, θρυλικό κραγιόν, το Craving. 

 

A post shared by Queen.gr (@queengr) on Jun 12, 2017 at 9:19am PDT

«Από τα πρώτα μου βήματα ως σχεδιάστρια μόδας πάντοτε βασιζόμουν στη MAC για το makeup των μοντέλων μου κατά τη διάρκεια των shows. Η MAC άλλωστε αποτελεί και τη δική μου αγαπημένη μάρκα μακιγιάζ. Τόσο δουλεύοντας backstage όσο και στις φωτογραφίσεις, η MAC είναι οι συνεργάτες που ολοκληρώνουν το τελικό αποτέλεσμα και εγγυώνται την άψογη εικόνα στα shows μου σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Δουλεύοντας μαζί με τη MAC όλα αυτά τα χρόνια με διαφορετικούς τρόπους, πάντοτε αγαπούσα τα προϊόντα και τις υφές ενώ οι MAC artists αποτελούν αυτό που αναζητώ στους συνεργάτες μου. Τον επαγγελματισμό και την ειδίκευση στη μόδα.Ενθουσιάστηκα όταν με προσέγγισαν να συνεργαστούμε, πόσο μάλλον σε ένα τόσο ιδιαίτερο και ξεχωριστό project, να σχεδιάσω ένα sleeve για το αγαπημένο μου κραγιόν το CRAVING. Mε τίμησε η πρότασή τους καθώς θα είμαι η πρώτη Ελληνίδα σχεδιάστρια που θα συνεργασθεί η MAC!» δήλωσε4 χαρακτηριστικά η σχεδιάστρια.

Γιατί επέλεξε το Craving? «Είναι απλό, μου ξυπνά αναμνήσεις παιδικής αθωότητας, ροδοκόκκινα μάγουλα και δαγκωμένα χείλη. Είναι ευκολοφόρετο και ταιριάζει σε όλα τα looks. Το όνομα από μόνο του (Craving) θυμίζει την επιθυμία και την πρόθεση να φιλήσεις τα χείλη που το φορούν! Το λατρεύω αυτό το χρώμα και το φοράω συνέχεια!!!»

queen exwteriko celia

Η έμπνευσή της; «Για να σχεδιάσω το sleeve εμπνεύστηκα από δύο διαχρονικά σύμβολα της γυναικείας θηλυκότητας, τα πόδια και τα χείλη. Είναι γυναικεία χαρακτηριστικά ομορφιάς, κομψότητας και στοιχειοθετούν τη μοναδικότητα της κάθε γυναίκας. Ήθελα να είναι παιχνιδιάρικο και συνάμα νεανικό. Συνάδει απόλυτα με την φιλοσοφία του Οίκου που είναι η θηλυκότητα και η κομψότητα, αλλά με μια κοριτσίστικη διάθεση και την αυτοπεποίθηση που αποπνέει μια γυναίκα όταν περπατά στο catwalk φορώντας φυσικά το αγαπημένο της Craving MAC lipstick!»

 

A post shared by Vivi Angelaki (@vivi_angl) on Jun 13, 2017 at 8:28am PDT

Όσο για τα 5 αγαπημένα της MAC προϊόντα που χρησιμοποιεί μεταξύ άλλων και στο backstage των fashion shows όλα τα χρόνια της καριέρας της (εκτός φυσικά από το Craving)

«Αυτά θα ήταν σίγουρα το MAC Cream Colour Base στην απόχρωση Hush και τη Strobe Cream που δημιουργεί ένα φυσικό λαμπερό αποτέλεσμα και προσδίδει μια φρεσκάδα στο πρόσωπο. Επίσης λατρεύω το μολύβι χειλιών Soar Lip Pencil, τη MAC Extended Play Lash Mascara και φυσικά το μολύβι φρυδιών Spiked Brow Pencil για να ενισχύσουμε το βλέμμα. Αν κρυφοκοιτάξετε μέσα στο νεσεσέρ μου θα δείτε ότι η ρουτίνα ομορφιάς μου είναι πολύ απλή. Κρεμώδεις υφές και το αγαπημένο μου lipstick Craving! Αυτό άλλωστε είναι και το make up look που δημιουργήσαμε σε συνεργασία με τους επαγγελματίες makeup artists της MAC για το τελευταίο μου SS17 Haute Couture fashion show που παρουσιάσαμε στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος! Ευχαριστώ MAC, είστε απλά υπέροχοι!»


Πηγή