Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Mε αυτό το look όλοι θα νομίζουν πως κάνεις διακοπές στην ακτή του Capri

Εμπνευσμένη από έντονα και χαρούμενα χρώματα, η νέα Make up Collection του οίκου
Dolce&Gabbana ITALIAN ZEST μας μεταφέρει στην ακτή του Capri, εκεί που το μπλε της θάλασσας συναντά τoν χρυσό ήλιο.

Η νέα καλοκαιρινή Make up collection του οίκου Dolce&Gabbana, περιλαμβάνει μια παλέτα με ζωηρά χρώματα και αποχρώσεις που ξαφνιάζουν και δημιουργούν τα πιο χαρούμενα και καλοκαιρινά Make up looks. Το νέο Miss Sicily lipstick στην απόχρωση Gaetana, προσθέτει στα χείλη μια λάμψη που θυμίζει την απόχρωση του ήλιου. Μπορεί να φορεθεί τόσο μόνο του, όσο και συνδυαστικά με την απόχρωση  Angela 420 για ένα πορτοκαλί αποτέλεσμα ή το Maria 600 για πιο έντονο κόκκινο, ενώ η καραμελένια  απόχρωση του lipstick Antonia, ταιριάζει μοναδικά σε μαυρισμένες επιδερμίδες.

Για αντίστοιχη χρωματική ένταση στα δάχτυλα, ιδανική επιλογή αποτελεί το Nail Lacquer Mandarino σε πορτοκαλί  απόχρωση και το Anguria σε κόκκινη, ενώ για ένα πιο απαλό χρώμα, ιδανική επιλογή αποτελεί το Anice στην απόχρωση της μέντας.

po m.18680 copy

 

Οι σκιές Perfect Mono Eyeshadows στις αποχρώσεις Gold Sand, Copper και Bronze ολοκληρώνουν ιδανικά το καλοκαιρινό look, αποτυπώνοντας τη μοναδική ιριδίζουσα  αντανάκλαση που δημιουργεί το φως του ήλιου όταν πέφτει στη χρυσή άμμο. 

ΤΟ ΝΕΟ ITALIAN ZEST HEALTHY GLOW STICK 

Το Italian Zest Healthy Glow Stick, αποτελεί τον πρωταγωνιστή της σειράς. Είναι πολύ εύκολο στη χρήση και χαρίζει στην επιδερμίδα φυσική λάμψη που διαρκεί όλη μέρα. Η πιο σκούρα απόχρωση, η Bronze, δίνει ένα ζεστό αποτέλεσμα, ενώ η πιο ανοιχτή, η Shimmer, δίνει ένταση χαρίζοντας χρυσή λάμψη. 

 

Dolce Gabbana Light Blue Italian Zest 9

DOLCE GABBANA ITALIAN ZEST MAKEUP FILM CAMPAIGN

Οι σκιές Perfect Mono Eyeshadow στην απόχρωση Gold Sand σε συνδυασμό με την Copper δίνουν την απαραίτητη καλοκαιρινή λάμψη στην περιοχή των ματιών, ενώ το μολύβι φρυδιών Emotioneyes Brow Powder Duo στην απόχρωση Natural Blonde και το Emotioneyes Eyeliner Stylo Nero, προσφέρουν το απαραίτητο βάθος στο βλέμμα. Για να ολοκληρωθεί αυτό το μοναδικό καλοκαιρινό look, χρησιμοποιήθηκε η αδιάβροχη μάσκαρα Passioneyes Waterproof Mascara Nero που παραμένει σταθερή καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

 italian zest 2018 minirange1111 0

 


Πηγή