Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Mad about mud: 5 λόγοι για να χρησιμοποιήσεις λάσπη από την κορυφή ως τα νύχια

Όταν ακούς τη λέξη «λάσπη» σε μία φράση που μιλά για την ομορφιά, το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό δεν είναι άλλο από τις μάσκες. Οι πολυτελείς, πλούσιες μάσκες λάσπης που έχεις δει να γίνονται στα κορυφαία spa δεν γίνονται τυχαία και οι ευεργετικές τους ιδιότητες δεν αποτελούν μύθο. Η λάσπη κρύβει δεκάδες μυστικά ομορφιάς όμως… Όχι οποιαδήποτε λάσπη. Ανάλογα με την προέλευσή της, η λάσπη αλλάζει σύσταση και αποτελεσματικότητα. Η καλύτερη και πιο θρεπτική είναι η λάσπη από τη Νεκρά Θάλασσα.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Η πλούσια σε μεταλλικά στοιχεία Λάσπη από τη Νεκρά Θάλασσα συνδυάστηκε με χαμομήλι, αλόη και πράσινο τσάι για να προσφέρει στην επιδερμίδα σου την απόλυτη αναζωογόνηση, προστασία και απαλότητα. ? ? ? Ανακάλυψε την Body Mud Mask με Αρωματικά Βότανα στο #rivagecare #eshop! #rivagegreece #rivagecaregreece #deadseaproducts #body #bodycare #deadseamud #beyoubenatural #deadsea #skincare #natural #rivage #beauty #skinlove #naturalbeauty #spa #instabeauty #cosmetics #naturalproducts #freshskin #chamomile #maskmud #bodymudmask #aloevera #greentea #herbs

A post shared by Rivage Greece (@rivage_greece) on

Δημιουργήθηκε πριν από χιλιάδες χρόνια ως αποτέλεσμα της ντελικάτης συνέργειας του ήλιου και των πηγών που καταλήγουν στη Νεκρά Θάλασσα και με βασικό συστατικό την άργιλο, η λάσπη της Νεκράς Θάλασσας θεωρείται ένα φυσικό «ελιξίριο» ομορφιάς. Αυτό το ελιξίριο ομορφιάς πρέπει να το χρησιμοποιείς από την κορυφή ως τα νύχια και θα σου εξηγήσουμε αμέσως το γιατί!

#1 Καθαρισμός
Καθώς στεγνώνουν επάνω στην επιφάνεια της επιδερμίδας, οι μάσκες από λάσπη τραβούν τους ρύπους και τους αιχμαλωτίζουν. Η Facial Mud Mask της Rivage για παράδειγμα, αποτελείται από φυσικό καστορέλαιο, λάσπη από τη Νεκρά Θάλασσα και φοινικέλαιο. Έτσι, χάρη στη μοναδική της σύνθεση καταφέρνει να καθαρίσει πολύ βαθιά την επιδερμίδα αφήνοντάς τη μοναδικά απαλή και εμφανώς ανανεωμένη.

 ananewsmenh

#2 Απολέπιση
Έχοντας σαν βάση τους την άργιλο, οι μάσκες από λάσπη απολεπίζουν φυσικά την επιδερμίδα απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα και αποκαλύπτοντάς ένα υγιές και λαμπερό δέρμα έτοιμο να δεχτεί περεταίρω περιποίηση. Η Nourishing Facial Mud Mask της Rivage ωστόσο κάνει και πολλά περισσότερα. Χάρη στο εκχύλισμα μελιού που περιέχει, φροντίζει παράλληλα το δέρμα παρέχοντάς του πλούσια τροφή και βαθιά ενυδάτωση. Έτσι έχεις αποτελεσματική απολέπιση, καθαρισμό αλλά και ενυδάτωση χωρίς αίσθηση «τραβήγματος».

travigmatossss

#3 Θρέψη
Ανάλογα με τη σύνθεσή τους, οι μάσκες λάσπης μπορούν να προσφέρουν δεκάδες θρεπτικά συστατικά στην επιδερμίδα για να την φροντίσουν και να την αναζωογονήσουν. Η πιο θρεπτική μάσκα λάμψης είναι η Facial Nourishing Fruit Cocktail Mask της Rivage που δεν περιέχει ένα και δύο, αλλά 10 θρεπτικά συστατικά. Παπάγια (μαλακτική), καρπούζι (ενισχύει τη λάμψη), γκρέιπφρουτ, μήλο, ροδάκινο, jojoba, αβοκάντο, βούτυρο καριτέ και μεταλλικά στοιχεία από τη Νεκρά Θάλασσα λειτουργούν συνδυαστικά για να προσφέρουν στην επιδερμίδα την πιο πλούσια θρέψη, λεύκανση και σύσφιγξη. Και το καλύτερο; Είναι ό, τι πρέπει για επανόρθωση της επιδερμίδας μετά την ηλιοθεραπεία.

iliotherapeia

#4 Αποτοξίνωση
Σύμφωνα με την άργιλο που περιέχουν (είδος και αποτελεσματικότητα), οι μάσκες λάμψης προσφέρουν αποτοξίνωση στην επιδερμίδα απορροφώντας και απομακρύνοντας τις τοξίνες στις οποίες ευθύνεται η πρόωρη γήρανση και τα λοιπά προβλήματα του δέρματος. Το αποτέλεσμα είναι μία επιδερμίδα πιο υγιής, πιο όμορφη, πιο απαλή και σαφώς πιο λαμπερή. Η μάσκα που λατρεύουμε και μας προσφέρει όλα τα παραπάνω είναι η Glowing Peel Off Mask της Rivage. Με λάσπη από τη Νεκρά Θάλασσα στη βάση της, αλόη και χαμομήλι, καταφέρνει να απομακρύνει νεκρά κύτταρα και τοξίνες ενώ αφήνει το δέρμα πιο λαμπερό από ποτέ.

poteee

#5 Αντιγήρανση
Προσφέροντας τόσο βαθιά θρέψη, αποτοξινώνοντας και θρέφοντας το δέρμα σε βάθος, οι μάσκες από λάσπη καταφέρνουν να επιβραδύνουν την διαδικασία της γήρανσης διατηρώντας την επιδερμίδα υγιή. Συγκεκριμένα, η Creamud Facial Mask της Rivage περιέχει ένα μοναδικό συνδυασμό συστατικών που καθαρίζει και παράλληλα μάχεται ενάντια στα σημάδια της γήρανσης. Η πλούσια σύνθεσή της περιλαμβάνει –εκτός από λάσπη Νεκράς Θάλασσας- αλόη, βιταμίνη Ε, μαγνήσιο, ποτάσιο, ασβέστιο, μεταλλικά στοιχεία και άλλα συστατικά που βοηθούν στην εξάλειψη των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών ενώ καθαρίζουν βαθιά το δέρμα.

derma

Φυσικά, όλες αυτές τις ευεργετικές ιδιότητες της λάσπης μπορεί να τις εκμεταλλευτείς όχι μόνο για το πρόσωπο αλλά και για το σώμα σου. Η γκάμα της Rivage περιλαμβάνει και λαχταριστές μάσκες σώματος που μπορούν να σου χαρίσουν ονειρεμένη επιδερμίδα μία ανάσα πριν από το καλοκαίρι. Ποια είναι η δική μας αγαπημένη; Η Nourishing Body Mud Mask που καθαρίζει σε βάθος αλλά και θρέφει την επιδερμίδα κάνοντάς τη μοναδικά λαμπερή. Αν θέλεις και εσύ να βάλεις λοιπόν τη λάσπη στη ζωή σου, δεν έχεις παρά να σπεύσεις προς το κατάστημα Rivage. Aν ωστόσο δεν μπορείς να φτάσεις ως εκεί, μπορείς να κάνεις την παραγγελία σου στο ολοκαίνουργιο Rivage Online Store! Μέχρι τότε ακολούθησε τη Rivage στο Facebook & το Instagram έτσι ώστε να μαθαίνεις τα πάντα για τα προϊόντα- θησαυρούς- από τη Νεκρά Θάλασσα.




Πηγή