Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

MAD VMA! Όλες οι λεπτομέρειες για το look της Τάμτα από τον κομμωτή της Tom Zois!

Όταν πρωτοείδα τις φωτογραφίες της Τάμτα από το κόκκινο χαλί των MAD VMA ήθελα να χειροκροτήσω τον Tom Zoi. Είναι ο άνθρωπος πίσω από όλα της τα χτενίσματα και το συγκεκριμένο faux hawk ήταν απλά τέλειο.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Tamta (@officialtamta)

Λίγο αργότερα, τα μοντέλα του οίκου Chanel παρέλασαν στο couture show με faux hawks και κάπως έτσι,  επιβεβαιώθηκε για ακόμα μία φορά το όραμα του Tom που πολλοί βλέπουν αλλά λίγοι καταλαβαίνουν απόλυτα.

Ένα look = μία ιστορία

Το ταλέντο του είναι ξεκάθαρο και τα μαλλιά της Τάμτα πάντα υπέροχα αλλά, πίσω από κάθε look, κρύβεται και μία ιστορία που έχουν «πλέξει» ο Τom και η Τάμτα παρέα… αρκεί να κοιτάξεις καλά και να έχεις φαντασία.

Δεν μπορούσα λοιπόν να μην επικοινωνήσω με τον talented Tom για να κάνω μία βουτιά στον κόσμο του και να μάθω τα πάντα για το χτένισμα της Τάμτα. Ποια ήταν η έμπνευση;

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Tamta (@officialtamta)

«Θέλαμε κάτι που να κάνει ισχυρό contrast με το hyper romantic φόρεμα που θα φορούσε. Ένα faux hawk λοιπόν ήταν ό, τι πρέπει. Indie rock, εντυπωσιακό και ιδανικό για το event» μου είπε και συνέχισε…

Δες εδώ τις εμφανίσεις από τα ΜAD VMA

«Πιάσαμε τα μαλλιά ώστε να μοιάζουν με ψεύτικη μοϊκάνα αλλά όλο το θέμα ήταν η περιποίηση και η προστασία. Δώσαμε λάμψη στο χρώμα της με τη σειρά Redken Extend Blondage και πριν από οτιδήποτε, πέρασα σε κάθε τούφα το Redken Ιron Shape 11. Αφού θα χρησιμοποιούσαμε θερμότητα ήταν απαραίτητο για την προστασία των μαλλιών της» και πώς είχε τόσο υπέροχη υφή το χτένισμα;

redken blondage 400x400

«Στο τέλος, πέρασα επιλεκτικά λίγο από το Redken Hardwear 16 Sculpting Gel sτις τούφες της. Δίνει τέλειο κράτημα αλλά και μοναδική, ρock yφή που κρατά όλο το βράδυ» μου είπε και φυσικά κράτησα σημειώσεις. Ήθελα όμως να μάθω πώς θα μπορούσα να το αντιγράψω…

MALLIA

Ένα μυστικό

«Το συγκεκριμένο faux mohawk είναι ένα πολύ εντυπωσιακό χτένισμα αλλά πρέπει να μπορείς να το υποστηρίξεις. Η Τάμτα μπορεί, ίσως όμως να μην ταιριάζει στο στιλ και τον χαρακτήρα της κάθε γυναίκας. Αυτό που είδαμε στην πασαρέλα του οίκου Chanel είναι πολύ πιο mild αλλά εξαιρετικά πιο δύσκολο στην εκτέλεση. Γι᾽αυτό έχω μία άλλη πρόταση»… μου είπε ενώ ήμουν όλη αυτιά!

«Στο show του Marc Jacobs, για την άνοιξη του 2015, ο Guido είχε κάνει ένα knotted hawk., αυτό είναι πανεύκολο!» και πράγματι, είναι.

94fcedaa145cd4ee225e9837099c4b7e

Αν λοιπόν θέλεις να κάνεις και εσύ μία ψεύτικη μοϊκάνα δεν έχεις παρά να ξεκινήσεις με τους μικρούς αυτούς κότσους και να τους κάνεις ολοένα και πιο ατημέλητους μέχρι να φτάσεις εκεί που θέλεις.

Περίμενε! Μην φεύγεις… ρώτησα τον Τοm και για τα μαλλιά της Demy! Θα σου τα πω όλα αύριο, stay tuned…

Εδώ θα μάθεις τα πάντα για τα κλάμερ που είναι στη μόδα




Πηγή