Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Madonna: Ποιο beauty προϊόν που χρησιμοποιεί καθημερινά διατηρεί στο ψυγείο της;

Αν υπάρχει κάτι που λατρεύουμε στις stars του Hollywood, αυτό είναι να μαθαίνουμε τα beauty μυστικά τους, αυτά που τις κάνουν να μοιάζουν στα μάτια μας ακόμη καλύτερες και αυτά που τις κάνουν να μην φαίνεται η ηλικία τους ούτε στο ελάχιστο. Πάρε ως παράδειγμα την Madonna, η οποία διανύει το 59ο έτος της ηλικίας της και όμως αυτό δεν φαίνεται καθόλου.

Ο λόγος; Η beauty ρουτίνα που ακολουθεί και τα μυστικά της είναι αυτά που την κάνουν να δείχνει πάντα νέα και ανανεωμένη. Πρόσφατα η βασίλισσα της pop μουσικής έδωσε μία συνέντευξη και σε αυτήν αποκάλυψε πολλά πράγματα γύρω από τα μυστικά ομορφιάς της. Το κυριότερο όμως ήταν αυτό που αποκάλυψε ποιο beauty προϊόν της διατηρεί στο ψυγείο και γιατί.

Η star ανέφερε λοιπόν, πως κάθε πρωί χρησιμοποιεί μάσκα ματιών. Και για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα την τοποθετεί πρώτα και για όλη την διάρκεια της ημέρας στο ψυγείο και έπειτα την βάζει στα μάτια της. «Η συγκεκριμένη μάσκα ματιών περιέχει serum μέσα και πιστεύω πως έχει καλύτερα αποτελέσματα έτσι», ανέφερε η τραγουδίστρια.

Αυτό είναι το μυστικό της Madonna λοιπόν και αν δεν το γνώριζες μέχρι σήμερα, μπορείς από εδώ και στο εξής να το ακολουθήσεις κι εσύ.


Πηγή