Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

MadWalk: Τα 8 ωραιότερα beauty looks των τελευταίων χρόνων

Το MadWalk – The Fashion Music Project επιστρέφει σήμερα με τους σχεδιαστές μόδας, τα μοντέλα και τους καλλιτέχνες να συνεργάζονται για να παρουσιάσουν σε celebrities και κοινό ένα μοναδικό show.

Παρά την πανδημία του Covid-19, το MadWalk 2021 θα πραγματοποιηθεί απόψε στο Tae Kwon Do, στο Παλαιό Φάληρο, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, και με τα μοντέλα να περπατούν στο catwalk παρουσιάζοντας δημιουργίες σχεδιαστών μόδας την ώρα που πίσω τους κάποιος καλλιτέχνης θα τραγουδά.

MadWalk: Μία δεκαετία γεμάτη δημιουργία, ιδιαίτερα fashion acts και λαμπερούς καλεσμένους

Εμείς, λοιπόν, αποφασίσαμε σήμερα να μη… μιλήσουμε άλλο για μόδα (θα το αφήσουμε στις Fashion Queens, που θα σε ενημερώσουν για όσα θα συμβούν στο Tae Kwon Do και στα MadWalk απόψε), αλλά να θυμηθούμε τα beauty looks που αγαπήσαμε τα τελευταία χρόνια σε αυτόν τον θεσμό.

Η Βίκυ Καγιά ως παρουσιάστρια στα MadWalk 2020

Το εναρκτήριο beauty look της Βίκυς Καγιά από τα περσινά MadWalk έκανε όλα τα κορίτσια του Queen να πουν… «θέλουμε κι εμείς τέτοιο μακιγιάζ και μαλλιά».

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Vicky Kaya (@vickykaya_)

 

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε στην έναρξη του show με έντονη χωρίστρα στο πλάι, χαλαρούς κυματισμούς και κατακόκκινο κραγιόν.

Το look της ήταν δια χειρός της make up artist και hairstylist, Χαράς Παπανικολάου, η οποία μάς είχε μιλήσει για κάθε λεπτομέρεια.

Πάτα το link για να δεις όσα μας είχε πει!

Η Ελένη Φουρέιρα με τέλειο κότσο και smoky eyes το 2016

Θυμάσαι την Ελένη Φουρέιρα με πολύ σκούρα καστανά μαλλιά; Αυτό ήταν το χρώμα μαλλιών της το 2016 και σε εκείνα τα MadWalk είχε κάνει ένα ultra chic beauty look.

foureira 2016

Με πιασμένα τα μαλλιά σε κότσο με όγκο και ελεύθερες φύτρες, αρκετό bronzer, smoky eyes και nude-pink κραγιόν, η τραγουδίστρια ξεχώρισε στο κόκκινο χαλί.

Περίμενε! Στην gallery θα δεις κι άλλες WOW εμφανίσεις των celebrities για να πάρεις όλο το Inspo που χρειάζεσαι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Madwalk 2019: Όλες οι εμφανίσεις από το κόκκινο χαλί

Τop τάσεις στα νύχια: Όπως παρουσιάστηκαν στο φετινό Madwalk

 




Πηγή