Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

MadWalk 2021 red carpet: Όλες οι λαμπερές beauty εμφανίσεις

To λαμπερό χαλί του Madwalk ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ επέστρεψε! Πέρισυ, η γιορτή της μόδας και της μουσικής έγινε κεκλεισμένων των θυρών και στερηθήκαμε τα looks των αγαπημένων μας stars από το κόκκινο χαλί. Φέτος ωστόσο έλαμψαν περισσότερο από ποτέ.

Μετά από τόσο καιρό χωρίς events, κόκκινα χαλιά και λάμψη στη ζωή μας, το φετινό Madwalk ήταν η τέλεια ευκαιρία για να απολαύσουμε εντυπωσιακές εμφανίσεις και τα αγαπημένα μας κορίτσια, φυσικά, δεν μας απογοήτευσαν!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Mad TV (@mad_tv)

Με super glam διάθεση, όλες οι αγαπημένες μας celebrities παρέλασαν στο κόκκινο χαλί και μας ενθουσίασαν με τα ρομαντικά, punk rock, boho και classic beauty looks τους. Είδαμε περίτεχνα χτενίσματα, έντονα χείλη, ρομαντικά κύματα στα μαλλιά και λάμψη, λάμψη, λάμψη παντού!

MadWalk 2021: 15 glam posts των celebrities που θα σου φτιάξουν τη μέρα

Καθώς φέτος είχαμε –για ευνόητους λόγους- απαρτία, διαλέξαμε τις 23 λαμπερές παρουσίες που μας έμειναν αξέχαστες και σε προσκαλούμε να τις δεις και εσύ σε κοντινό πλάνο, στην παρακάτω gallery που ετοιμάσαμε για εσένα. Περίμενε όμως, μην φεύγεις…

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Serkova (@serkovaofficial)

Σπεύσε και στο fashion department για να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες των outfits που επέλεξαν οι λαμπερές παρουσίες της βραδιάς, τα κορίτσια της μόδας έμαθαν τα πάντα!  

madwalk2021 looks2 n42 copy

Το Queen.gr στο MadWalk 2021 – Όλες οι λαμπερές εμφανίσεις από το κόκκινο χαλί




Πηγή