Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Μακιγιάζ στο λεπτό για μανούλες

Μακιγιάζ στο λεπτό για μανούλες

Μυστικά για πολυάσχολες γυναίκες

Ναι έγινες μητέρα και δεν έχεις πολύ προσωπικό χρόνο. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να βγαίνεις από το σπίτι απεριποίητη. Παρακάτω θα βρεις τα απόλυτα μυστικά μακιγιάζ για εσένα που είσαι μανούλα για να ακτινοβολείς πάντα!

Λιπ-γκλος αγάπη μου:
Ναι ένα από τα πιο μαγικά εργαλεία του μακιγιάζ σου είναι το λιπ-κλος που δίνει στα χείλη σου λάμψη στην στιγμή. Μια στρώση γκλος σε τριανταφυλλί ροζ απόχρωση δίνει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα απίστευτη λάμψη στα χείλη σου και μπορείς να το απλώσεις ακόμη και έχοντας το μωρό σου αγκαλιά.

Κρύψε τους κύκλους με το κονσίλερ σου: Ναι όντως ξενύχτησες με το μωρό στην αγκαλιά και το πρωί αντίκρισες δυο πελώριους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια. Το κονσίλερ είναι ένα βασικό εργαλείο του μακιγιάζ που καταφέρνει να κρύψει τα σημάδια της κούρασης από το πρόσωπο σου! Βρες λίγα λεπτάκια να το απλώσεις σωστά γιατί αυτό είναι το βασικό για να αποφύγεις τις αντιαισθητικές διχρωμίες!

Ποια μάσκαρα; Μπορεί το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες σου να σου φαίνεται σαν συσκευή βασανιστηρίων, όμως αν δεν προλαβαίνεις να απλώσεις μάσκαρα στις βλεφαρίδες μπορείς να τις «γυρίσεις» με το ειδικό ψαλιδάκι και να δεις το βλέμμα σου να αλλάζει. Με αυτόν τον τρόπο οι βλεφαρίδες σου θα κάνουν τα μάτια σου να δείχνουν πιο μεγάλα και δεν θα χρειαστείς πάνω από 10-30 δευτερόλεπτα για να πετύχεις το λουκ. Αν έχεις χρόνο πέρασε τις βλεφαρίδες σου με μια στρώση μάσκαρα -ακόμη και διάφανη- και είσαι έτοιμη.

Τα πάντα όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα: Σίγουρα δεν υπάρχει χρόνος για να απλώσεις και ενυδατική και αντηλιακή και μέικ-απ και πούδρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να βγεις εκεί έξω χωρίς τέλεια επιδερμίδα. Βρες ένα προϊόν που σου παρέχει αντηλιακή δράση και κάλυψη όπως κάποιο ΒΒ προϊόν που έχει πιο ελαφριά σύνθεση σε σχέση με το παραδοσιακό υγρό μέικ-απ και έχει και αντηλιακό δείκτη προστασίας αλλά και προσφέρει και ελαφριά κάλυψη για ένα πιο φυσικό λουκ. Σε γενικές γραμμές θα πετύχεις απαλό μακιγιάζ αλλά και προστασία και ενυδάτωση και σίγουρα αυτά τα προϊόντα φτιάχτηκαν για μανούλες.

Πηγή: Womenonly.gr