Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Margot Robbie: Αυτό είναι το περίεργο τρικ με την οδοντόβουρτσα στο μακιγιάζ της

Εκτός από τις μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες της (όπως ο Λύκος της Wall Street και το The Big Short) και πρόσωπο του αρώματος Calvin Klein, Deep Euphoria, η Margot Robbie είναι μία γυναίκα που έχει τα δικά της beauty tips και tricks. Ένα από αυτά, ο περίεργος τρόπος που χρησιμοποι την οδοντόβουρτσα στο… μακιγιάζ της!

Η ίδια, απαντώντας στην ερώτηση ποιο είναι το καλύτερο beauty tip που έχει ακούσει και υιοθετήσει όλα αυτά τα χρόνια αναφέρει τα εξής:

 

A post shared by @margotrobbie on Nov 29, 2016 at 3:31am PST

«Ένας φίλος μου μου, μου έμαθε αυτό το τρικ, και από τότε το ακολουθώ κάθε μέρα. Όταν βάζω foundation χρησιμοποιώ μία οδοντόβουρτσα ή ένα βουρτσάκι για τα φρύδια στη γραμμή των μαλλιών μου, για να κάνω το απαραίτητο blending. Επειδή, μάλιστα, έχω ξανθά μαλλιά αλλά ηλιοκαμμένη επιδερμίδα, αν δεν κάνω το απαραίτητο blending, σίγουρα θα δεις foundation πάνω στα μαλλιά μου.»

 

 

A post shared by @margotrobbie on May 13, 2016 at 2:50pm PDT

Και συνεχίζει: «Ακολουθώ αυτό το τρικ κάθε μέρα και κάθε φορά που ο σύζυγός μου (Tom Ackerley) με ρωτάει τι κάνω και του απαντάω «Βγάζω το makeup από τη γραμμή των μαλλιών μου». Τότε, εκείνος απαντά: « Girls are crazy»!

 


Πηγή