Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Mega-guide: 30 αντηλιακά για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά που καλύπτουν κάθε ανάγκη!

Μπορεί ο καιρός να είναι ακόμα συννεφιασμένος (και βροχερός σε μερικά μέρη) όμως το καλοκαίρι είναι εδώ και επίσημα! Παρ᾽όλο λοιπόν που δεν είναι ηλιόλουστες αυτές οι πρώτες μέρες του καλοκαιριού, εμείς θα μιλήσουμε για αντηλιακά γιατί θα τα χρειαστούμε πολύ σύντομα! Σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία, ο καιρός θα γίνει απόλυτα καυτός και καλοκαιρινός το Σαββατοκύριακο που έρχεται οπότε πρέπει να είμαστε προετοιμασμένες. 

Τα νέα αντηλιακά που έχουν εμφανιστεί στην αγορά είναι δεκάδες! Για να σε βοηθήσουμε όμως να κάνεις τη σωστή επιλογή και να αγοράσεις αυτά που χρειάζεσαι για να ετοιμάσεις την τσάντα της παραλία σου, αποφασίσαμε να φτιάξουμε έναν mega οδηγό που περιέχει όλες τις επιλογές σου όποια και αν είναι η ανάγκη σου. Έχεις ευαίσθητο δέρμα, λιπαρά μαλλιά και θέλεις άμεσο μαύρισμα; έχουμε τα αντηλιακά για εσένα! Έχεις μαλλιά βαμμένα, δέρμα λιπαρό και δεν σε νοιάζει αν μαυρίσεις πιο αργά; και για εσένα έχουμε τα απαραίτητα. 

Στην παρακάτω gallery θα βρεις 10 αντηλιακά προσώπου, 10 σώματος και 10 για τα μαλλιά και το κάθε ένα ανταποκρίνεται σε διαφορετική ανάγκη! Ρίξε λοιπόν μία ματιά και κράτα σημειώσεις γιατί το ΣΚ θα πάμε παραλία και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένες! 

Διάβασε ακόμα: Your insta–questions: Ποιο είναι το καλύτερο nude βερνίκι; 


Πηγή