Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Mega-guide: 30 απολαυστικές ενυδατικές κρέμες για κάθε budget

Η ενυδατική κρέμα είναι κάτι που όλες μας απασχολεί και μάλιστα πολύ. Διαβάζεις συνέχεις για τις νέες κρέμες που καταφθάνουν στην αγορά, γεμάτες συστατικά και τεχνολογίες που μοιάζουν βγαλμένα από ταινία επιστημονικής φαντασίας και το μόνο που σε χωρίζει από αυτές είναι το budget. Ναι, υπάρχουν εκεί έξω κρέμες που κοστίζουν δύο φορές το ενοίκιό μας αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι και οι καλύτερες για εσένα. 

Το δέρμα σου μπορεί να μην ανταποκριθεί καν στα de luxe συστατικά τους οπότε δεν θέλουμε να το σκέφτεσαι. Η ομορφιά δεν χρειάζεται να κοστίζει πολύ και αυτό που ουσιαστικά ζητάς από την κρέμα ημέρας σου είναι ενυδάτωση και προστασία. Την ατνιγήρανση και όλες τις άλλες sos δραστηριότητες, τις αναλαμβάνει η κρέμα νύχτας και ο ορός σου, για τα οποία έχουμε μιλήσει εκτενώς. 

Τι γίνεται λοιπόν με την κρέμα ημέρας; Με την απλή ενυδατική σου; Αν έχεις τη δυνατότητα, ασφαλώς και μπορείς να επενδύσεις σε μία πολύ ακριβή αλλά, αν μας ρωτάς, δεν χρειάζεται. Υπάρχουν κρέμες σε λογικές τιμές που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σου και τις έχουμε όλες εδώ! Αναζητήσαμε, δοκιμάσαμε και σου παρουσιάζουμε στην παρακάτω gallery 30 κρέμες που κοστίζουν ως 30€ οι οποίες δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από εκείνες που η τιμή τους είναι τριψήφια. 

Υπάρχει μία για όλες και σου εξηγούμε τα προτερήματά τους αναλυτικά οπότε φτιάξε καφέ και απόλαυσε… 

Διάβασε ακόμα: Your insta-questions: Ποια είναι μία καλή ενυδατική με χρώμα για το καλοκαίρι 


Πηγή