Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Mega-guide: 30 καθαριστικά προϊόντα για να προστατεύσεις την επιδερμίδα σου από τη μάσκα

Το φετινό καλοκαίρι -όπως έχουμε πει πολλές φορές- δεν μοιάζει με τα προηγούμενα. Ο κορονοϊός ήρθε και άλλαξε τα πάντα με την κακή έννοια και κάπως έτσι, μάθαμε να ζούμε με το αντισηπτικό στα χέρια και τη μάσκα στο πρόσωπό μας. Δεν πειράζει! Πρέπει να κάνουμε όλοι ό, τι μπορούμε για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας, αυτούς που αγαπάμε και τις ευπαθείς ομάδες γύρω μας άρα κάνουμε υπομονή και ακολουθούμε τις οδηγίες που μας δίνουν.

Η μάσκα συνεπώς δεν βγαίνει από το πρόσωπό μας όμως… Ενώ μας προστατεύει από τον ιο, δημιουργεί προβλήματα στο δέρμα μας. Βλέπεις, κάτω από τη μάσκα δημιουργείται ένα μικροκλίμα, ζεστο και υγρό και έτσι τα βακτήρια κάνουν κανονικό πάρτι! Το αποτέλεσμα είναι περισσότερα σπυράκια, αφυδάτωση, ξεφλούδισμα και δεκάδες άλλα προβλήματα που προκύπτουν ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας που έχει η κάθε μια από εμάς.

Τι μπορείς να κάνεις για αυτό; Αρχικά να συνεχίσεις να φοράς τη μάσκα σου, αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο. Δεύτερον, πρέπει να καθαρίζεις πάρα πολύ καλά το πρόσωπό σου κάθε φορά που επιστρέφεις στο σπίτι, αμέσως! Ο σωστός καθαρισμός είναι το πρώτο βήμα για την προστασία της επιδερμίδας σου αλλά δεν πρέπει να τον κάνεις όπως να ᾽ναι. Δεν είναι όλα τα σαπούνια ίδια και οι ειδικές περιστάσεις που βιώνουμε απαιτούν και ειδικά προϊόντα.

Όχι, δεν θα σου πούμε να σπεύσεις να προμηθευτείς εξειδικευμένα και πανάκριβα καθαριστικά. Θέλουμε απλά να επιλέξεις σωστά και να πάρεις ένα καθαριστικό που να ταιριάζει στο δέρμα σου και να του προσφέρει προστασία και θρέψη ενώ το καθαρίζει, ανάλογα με τις ανάγκες του. Γι᾽αυτό φτιάξαμε αυτόν τον mega οδηγό με 30 καθαριστικά προϊόντα προσώπου που ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη και είναι γεμάτα ευεργετικά συστατικά για τα οποία το δέρμα σου θα σε ευγνωμονεί. Φόρα λοιπόν τη μάσκα σου συνέχεια και μην φοβάσαι τίποτα! Δες τα όλα στην παρακάτω gallery και όλα θα πάνε καλά…

Διάβασε ακόμα: OMG! Οφείλουμε την all time αγαπημένη μας μάσκα σε έναν από τους μεγαλύτερους σταρ του Hollywood


Πηγή