Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Mega-guide: 30 προϊόντα για να καταπολεμήσεις τους διεσταλμένους πόρους

Το έχουμε πει κάμποσες φορές (το θέμα των διεσταλμένων πόρων μας απασχολεί συχνά στο beauty department) αλλά θα το επαναλάβουμε γιατί μπορεί να είσαι καινούργια στην παρέα μας: Δεν υπάρχει μόνιμη λύση για το θέμα των διεσταλμένων πόρων. Το μέγεθος των πόρων της επιδερμίδας μας είναι γενετικά προκαθορισμένο. Αυτό σημαίνει ότι, κληρονομούμε το μέγεθος των πόρων μας όπως κληρονομούμε το χρώμα των ματιών και των μαλλιών μας. Ναι, μπορείς ελεύθερα να πεις με το πιο ειρωνικό σου ύφος «Thanks mom!» αλλά δεν χρειάζεται στην πραγματικότητα.

Ενώ –όπως είπαμε- δεν μπορείς να βελτιώσεις μόνιμα την εμφάνιση των πόρων σου μπορείς να τη βελτιώσεις προσωρινά και για αρκετά μεγάλο διάστημα αν ακολουθήσεις τα σωστά βήματα και χρησιμοποιείς τα κατάλληλα προϊόντα. Ο καθαρισμός και η τόνωση της επιδερμίδας είναι πρώτα στη λίστα αφού, όσο περισσότεροι ρύποι μαζεύονται στο χείλος των πόρων σου, τόσο πιο διεσταλμένοι δείχνουν. Έπειτα, η ενυδάτωση και οι επιπλέον θεραπείες μπορούν να βοηθήσουν στην εξυγίανση, την απόφραξη και μοιραία την εμφάνιση των πόρων σου.

Τέλος, το μακιγιάζ έρχεται για να ολοκληρώσει το αποτέλεσμα και αν σου φαίνεται βουνό η όλη διαδικασία ηρέμησε, δεν είναι. Θα καθαρίσεις το πρόσωπό σου κάθε πρωί. Το θέμα είναι πώς και με τι θα το κάνεις. Κρέμα θα φορέσεις. Το θέμα είναι ποια θα επιλέξεις. Μακιγιάζ θα κάνεις. Το θέμα είναι ποια προϊόντα θα χρησιμοποιήσεις. Όλα αυτά τα θέματα βρίσκουν απάντηση στα pore προϊόντα της αγοράς και, έχοντας δοκιμάσει τα περισσότερα, έχουμε για εσένα τις 30 τοπ επιλογές.

Καθαριστικά, μάσκες, συσκευές καθαρισμού, τονωτικές λοσιόν, βάσεις μακιγιάζ, μεικάπ και πολλά άλλα προϊόντα σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις με ένα scroll και να πάψεις να ανησυχείς για την εμφάνιση των πόρων σου. Ρίξε μία ματιά.

Διάβασε ακόμα: Mega-guide: 30 καλοκαιρινά ρουζ που πάνε σε όλες

 


Πηγή