Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Mega-guide: 30 προϊόντα που θα σου χαρίσουν τις πιο καλοσχηματισμένες και απαλές μπούκλες ever

Τα σγουρά μαλλιά και οι μπούκλες είναι υπέροχα. Έχουν τον αφράτο όγκο και την υφή που ζηλεύουν τα κορίτσια με ίσια μαλλιά και γενικά τα λατρεύουμε εδώ στο beauty department. Ξέρουμε όμως τι τραβάτε σγουρομάλλες queens! Το να έχεις πάντα καλοσχηματισμένες μπούκλες, όγκο χωρίς φριζάρισμα και απαλότητα είναι μία μόνιμη μάχη που δεν πάει κάθε μέρα όπως θέλεις. Μερικές φορές ξυπνάς και τα μαλλιά σου μοιάζουν σα να έχεις παλέψει στον ύπνο σου με ρακούν. Άλλες το φριζάρισμα είναι τόσο έντονο που ο κότσος είναι μονόδρομος. Τα προβλήματα είναι πολλά και εξαρτώνται από την κατάσταση στην οποία είναι τα μαλλιά σου.

Η λύση τους δεν είναι μία. Ο κομμωτής σου θα σου προτείνει ένα σχέδιο δράσης για τη μακροπρόθεσμη λύση στα θέματα των σγουρών μαλλιών σου αλλά τι κάνεις στο μεταξύ; Πώς τιθασεύεις αυτές τις μπούκλες; Πώς επαναφέρεις το σχήμα και την απαλότητά τους; Πώς καταπολεμάς το φριζάρισμα; Το χέρι σου πάει αυτόματα -σχεδόν μηχανικά- στον αφρό αλλά δεν είναι η μοναδική σου επιλογή. Ναι, ασφαλώς και ο αφρός μπορεί να σε βοηθήσει πολύ αλλά όχι οποιοσδήποτε που μπορεί να βρεις εκεί έξω. Μην επιλέγοντας σωστά, καταλήγεις με μπούκλες σκληρές και άκαμπτες, crunchy που θα έλεγαν και οι Αγγλίδες φίλες μας και αυτό δεν το θέλουμε.

Αυτό που θέλουμε είναι τέλεια σχηματισμένες, αφράτες, με όγκο, χωρίς φριζάρισμα και με πολλή απαλότητα μπούκλες και υπάρχουν προϊόντα που κάνουν όλα τα παραπάνω. Είναι κρέμες, σπρέι, mist, ζελέ και αφροί που σχεδιάστηκαν ειδικά για να δώσουν στις μπούκλες τους αυτό που έχουν ανάγκη και θα τα βρεις όλα παρακάτω. Ναι, έχουμε 30 προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις τη μάχη και να έχεις κάθε μέρα τις πιο όμορφες μπούκλες που είχες ποτέ. Ρίξε μία ματιά…

Διάβασε ακόμα: Mega-guide: 30 primers για άψογη εφαρμογή του μεικάπ σου κάθε μέρα, όλη μέρα


Πηγή