Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Mega-Guide: 30 σκιές για τα πιο καυτά καλοκαιρινά μακιγιάζ

Μπορεί ο χειμώνας να μας βρήκε κλεισμένες στο σπίτι με μάσκες προστασίας αλλά το καλοκαίρι θα μας βρει έξω, στις παραλίες και τα μπαρ. Προφανώς και θα φοράμε τη μάσκα προστασίας μας αλλά όχι όταν θα απολαμβάνουμε δροσερά κοκτέιλ. Το μακιγιάζ στα μάτια άρα, δεν είναι –πλέον- λύση ανάγκης αλλά επιλογή και σκοπεύουμε να το κάνουμε καυτό, πολύ καυτό! Βλέπεις, έχουμε διάθεση για παιχνίδι και φλερτ, θέλουμε να νιώσουμε όμορφες και sexy και λίγη καλοκαιρινή λάμψη στα μάτια είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε. Πώς θα την αποκτήσουμε; Με σκιές φυσικά…

Με σκιές στα χρώματα της άμμου και του ηλιοβασιλέματος, σε μπρονζέ και χρυσές αποχρώσεις, με ιριδίζοντα στοιχεία και glitter (ναι glitter). Μην πάει το μυαλό σου σε κάτι το υπερβολικό ή το εξεζητημένο. Οι σκιές που θα επιλέξουμε ή μάλλον… που επιλέξαμε, έχουν την πιο διακριτική και sexy λάμψη ever και μπορούν να σου χαρίσουν το πιο ακαταμάχητο βλέμμα. Μάλιστα, πριν ετοιμάσουμε αυτή τη mega καλοκαιρινή gallery φροντίσαμε να λάβουμε υπόψη μας τις ανάγκες των βλεφάρων και της καθημερινότητάς σου αλλά και τα γούστα σου.

Έχουμε σκιές σε μορφή πούδρας για λιπαρά βλέφαρα, σκιές κρεμώδεις για πιο blended αποτέλεσμα και σκιές σε μορφή στιλό για εσένα που θέλεις ευκολία. Με λίγα λόγια, στην παρακάτω gallery θα βρεις σκιές σε όλες τις καλοκαιρινές αποχρώσεις, με κάθε υφή και τελείωμα μπορείς να φανταστείς και θα ζήσεις το δικό σου hot girl summer. Ρίξε μία ματιά και διάλεξε με ποιες θα γεμίσεις το νεσεσέρ σου.

Διάβασε ακόμα: Your Instagram questions: Να βάλω extensions βλεφαρίδων για το καλοκαίρι ή όχι;


Πηγή