Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Mega-guide: 30 σούπερ ενυδατικές κρέμες σώματος για κάθε ανάγκη και γούστο

Πριν πούμε οτιδήποτε να ευχηθούμε Καλό Μήνα σε όλους! Για εμάς, ο Σεπτέμβριος είναι πολύ πιο σημαντικός από την Πρωτοχρονιά. Είναι το δικό μας restart όπου, με καθαρό μυαλό μετά τις διακοπές, βάζουμε νέους στόχους για τη νέα σεζόν. Ένας από αυτούς τους στόχους είναι η φροντίδα της επιδερμίδας μας. Όχι, όχι του προσώπου. Το skincare δεν περιλαμβάνει μόνο την επιδερμίδα στο κεφάλι μας. Στόχος μας είναι να φροντίσουμε σωστά το σώμα μας.

Το δέρμα άλλωστε, είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματός μας και οφείλουμε να το φροντίσουμε. Οι κρέμες λοιπόν είναι αυτό που δεν πρέπει να λείψει από το νεσεσέρ μας όχι μόνο τώρα που φοράμε ακόμα φορέματα, σορτς και αμάνικα. Στόχος είναι η σωστή φροντίδα της επιδερμίδας μας όλο το χρόνο και εκεί κάπως δυσκολεύουν τα πράγματα. Δεν είναι το ίδιο να βγαίνεις από το μπάνιο τον χειμώνα και το ίδιο το καλοκαίρι. Τον χειμώνα βιαζόμαστε να φορέσουμε τις ζεστές πιτζάμες μας και απλά παρακάμπτουμε την ενυδάτωση.

Αν ωστόσο επιλέξουμε μία πολύ καλή και ευωδιαστή κρέμα σώματος, μία κρέμα που θα κάνει το δέρμα μας μεταξένιο, θα έχουμε ένα πολύ καλό κίνητρο για να μην παρακάμψουμε την ενυδάτωση μετά το μπάνιο. Ακόμα καλύτερα, αν για μία εβδομάδα φορέσουμε κρέμα καθημερινά, το αποτέλεσμα στην επιδερμίδα μας θα είναι από μόνο του κίνητρο. Όλα αυτά ασφαλώς τα λέμε για να τα διαβάζουμε και εμείς που μόνο το χουζούρι έχουμε στο μυαλό μας μετά το μπάνιο.

Για να βοηθηθούμε όλες λοιπόν, αποφασίσαμε να αφιερώσουμε την mega gallery της εβδομάδας στις κρέμες σώματος. Κάναμε εκτενή έρευνα, τεστάραμε και καταλήξαμε σε 30 για κάθε ανάγκη επιδερμίδας και κάθε γούστο. Εμείς έχουμε ήδη διαλέξεις αυτές που θα φοράμε μέχρι το επόμενο καλοκαίρι και σε προσκαλούμε να κάνεις ένα ακόμα scroll στην παρακάτω gallery για να βρεις και εσύ τις δικές σου.

Διάβασε ακόμα: Mega-guide: 30 απολαυστικές ενυδατικές κρέμες για κάθε budget


Πηγή