Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Mega-guide: 30 Χριστουγεννιάτικα βερνίκια για απόλυτα glam γιορτινά μανικιούρ

Από την 1η του μήνα, εδώ και μία εβδομάδα δηλαδή, έχουμε μπει σε απίστευτα γιορτινό mood και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Είναι σα να έχει γεμίσει το μυαλό μας αστερόσκονη και θέλουμε τα πάντα να είναι γιορτινά και λαμπερά γύρω μας. Όχι, δεν έχουμε τρελαθεί τελείως, αντιθέτως! Η σημασία των Χριστουγέννων φέτος έχει υπερδιπλασιαστεί εξαιτίας του κορονοϊού. Έχουμε εκτιμήσει τα γιορτινά τραπέζια με την οικογένεια, έχουμε βρει χαρά στον στολισμό και χαμογελάμε πλέον όταν ακούμε Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, δεν τα βαριόμαστε καθόλου. Τα Χριστούγεννα είναι η απόδρασή μας από το lockdown και ανυπομονούμε να αποχαιρετίσουμε αυτή τη χρονιά.

Με αυτή λοιπόν τη διάθεση αποφασίσαμε σήμερα να φέρουμε τα Χριστούγεννα στα χέρια σου (see what we did there?). Ναι, ασφαλώς και το κάνουμε σχεδόν καθημερινά με το daily nailspiration αλλά σήμερα αφιερώσαμε ΚΑΙ το mega guide της Τρίτης στο μανικιούρ. Ψάξαμε και βρήκαμε βλέπεις 30 βερνίκια νυχιών που μοιάζουν να κλείνουν μέσα στα μικροσκοπικά τους μπουκαλάκια όλη τη γιορτινή ατμόσφαιρα των ημερών.

Έχουμε πολυτελή χρυσά και κόκκινα αλλά και βερνίκια με glitter ή ιριδίζοντα στοιχεία. Βρήκαμε τα τέλεια πράσινα και τα τέλεια μπλε και φυσικά δεν ξεχάσαμε τα καθαρά λευκά που θυμίζουν white Christmas. Με αυτές τις αποχρώσεις μπορείς να κάνεις άπειρα xmas nail art ή απλά να δώσεις γιορτινό χρώμα στα χέρια σου που… υποφέρουν από το πλύσιμο και τα αντισηπτικά.

Εμείς σκοπεύουμε να αποκτήσουμε ένα σε κάθε γιορτινό χρώμα και μπορείς να κάνεις και εσύ το ίδιο αφού έχουμε προτάσεις για κάθε, μα κάθε budget. Κάνε τώρα ένα ακόμα scroll για να βρεθείς στην απολαυστική mega gallery που ετοιμάσαμε για εσένα, χαμογέλα, γέμισε το ηλεκτρονικό σου καλάθι και μην ξεχάσεις να μας δείξεις τα νύχια σου στο Instagram κάνοντας tag τον λογαριασμό του queen. Joy to the world!

Διάβασε ακόμα: Mega-Guide! 30 προϊόντα για να μπεις σε Χριστουγεννιάτικο mood

 


Πηγή