Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Mega-guide: 30 highlighters για να γεμίσεις το 2021 λάμψη!

Πριν ένα ή δύο χρόνια (μπορεί και παραπάνω), το strobing ήταν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις. Φορούσαμε λάμψεις μέχρι και στα φρύδια μας και, όταν δεν ήταν υπερβολικό, το λατρεύαμε. Κάπως έφυγε όμως από τις προτιμήσεις μας και φέτος σχεδόν εξαφανίστηκε. Σκεπτόμενες τι χρησιμοποιήσαμε περισσότερο τη χρονιά που κοντεύει να περάσει (στο καλό), συνειδητοποιήσαμε ότι δεν βάλαμε σχεδόν καθόλου highlighter.

Ήταν μία σκοτεινή χρονιά μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά αφού δεν κάναμε πολύ μακιγιάζ και σίγουρα δεν φορούσαμε λάμψεις. Είπαμε λοιπόν να το αλλάξουμε αυτό και… WΕ ARE CALLING IT! Τα highlighters θα έρθουν και πάλι στο μπροστινό μέρος του νεσεσέρ μας και η λάμψη θα επανέλθει στο μακιγιάζ και τη ζωή μας το 2021. Θα φορέσουμε λάμψεις στα μάτια και στα ζυγωματικά, στο ντεκολτέ και στη ράχη της μύτης και θα γυρίσουμε σελίδα γεμίζοντας φως όλο τον υπόλοιπο χρόνο. Το τελευταίο mega guide του 2020 λοιπόν θα είναι λαμπερό όπως θέλουμε να είναι και η χρονιά που έρχεται!

Για να σε βοηθήσουμε να το κάνεις και εσύ μαζί μας, συγκεντρώσαμε στην παρακάτω gallery 30 προϊόντα λάμψης με κρεμώδεις υφές ή σε μορφή πούδρας, σε στικ ή σε gel για να διαλέξεις με ποιο θα φωτίσεις το δικό σου 2021. Είναι όλα λαχταριστά, πολυτελή, υπάρχει ένα για κάθε budget και απόχρωση επιδερμίδας και σου προτείνουμε να τα βάλεις άμεσα στο ηλεκτρονικό σου καλάθι ή να τα παραλάβεις με click away… Καλή χρονιά να έχουμε κορίτσια!

Διάβασε ακόμα: Mega-guide: 30 προϊόντα που περιέχουν γιορτινό, αντιοξειδωτικό ρόδι

 


Πηγή