Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Mega-Guide: 30 nude κραγιόν που ταιριάζουν σε όλες

Το nude είναι η απόχρωση που μπορούμε να φορέσουμε όλες. Μεγάλες και μικρές, ξανθές και μελαχρινές, με σκούρα επιδερμίδα ή πολύ ανοιχτή, με ρομαντική διάθεση ή απόλυτα rock. Είναι το χρώμα που φορούν ακόμα και τα κορίτσια που αντιπαθούν τα κραγιόν (ζούμε ανάμεσά σας). Όπως αντιλαμβάνεσαι λοιπόν, δεν θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε τη νέα σεζόν χωρίς να σου παρουσιάσουμε τις επιλογές σου για τον χειμώνα.

Ναι, ναι ξέρουμε… Θα φοράς μάσκα, δεν γίνεται να φοράς κραγιόν. Θα μπορούσες όμως. Το nude είναι διακριτικό και δεν θα μουτζουρωθείς ενώ θα νιώθεις περιποιημένη κάτω από τη μάσκα σου. Σε κάθε περίπτωση, όλα αυτά θα τελειώσουν και ένα νέο, τέλειο nude κραγιόν είναι πολύτιμο για το νεσεσέρ μας, είτε το φοράμε καθημερινά είτε όχι.

Κάναμε λοιπόν την έρευνά μας και διαλέξαμε 30 (ναι τριάντα) nude κραγιόν για την σημερινή mega gallery. Είναι αποχρώσεις που κολακεύουν όλες μας και που μπορείς να φορέσεις με τη μαυρισμένη επιδερμίδα που έχεις τώρα αλλά και όταν πια το μαύρισμά σου θα φύγει.

Κάνε λοιπόν ένα ακόμη scroll, κάθισε αναπαυτικά και δες 30 κραγιόν που θα αγαπήσεις όσο και εμείς. Και φυσικά μην ξεχάσεις να κρατήσεις screenshot για να θυμάσαι τι πρέπει να πάρεις την επόμενη φορά που θα βγεις για beauty shopping.

Διάβασε ακόμα: 10 #NudeNails τέλεια για την επιστροφή στο γραφείο


Πηγή