Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Mellow Yellow: Τα κίτρινα νύχια είναι αυτό που χρειαζόμαστε σήμερα Δευτέρα

Ο καιρός έχει ζεστάνει, οι περισσότεροι έσπευσαν στην παραλία το ΣΚ και η ζωή ήταν ωραία μέχρι που χτύπησε το ξυπνητήρι σήμερα το πρωί. Έπρεπε να έρθουμε στο γραφείο και να αφήσουμε έξω από την πόρτα (και τα παράθυρά) τον ήλιο. Όχι, οι Δευτέρες δεν είναι οι πιο χαρούμενες ημέρες αλλά θα μας περάσει, ιδιαίτερα τώρα που η μέρα φτάνει στο τέλος της και θα χαλαρώσουμε στο σπίτι ή με ένα after work ποτό με φίλους.

Αποφασίσαμε λοιπόν να αποχαιρετίσουμε την Δευτέρα με το παραδοσιακό nailspiration (obviously) το οποίο θέλουμε σε κίτρινο χρώμα. Γιατί; Αφενός γιατί το κίτρινο είναι το χρώμα της χαράς (κάποιοι λένε και της ζήλειας αλλά δεν τους ακούμε), είναι φωτεινό, διασκεδαστικό και τονίζει τη μαυρισμένη επιδερμίδα στα χέρια μας. Ναι, τα χέρια μας είναι το πιο μαυρισμένοι σημείο στο σώμα όλων μας αυτή τη στιγμή.

Με ένα scroll προς την παρακάτω gallery θα βρεις δέκα από τα πιο όμορφα, κίτρινα μανικιούρ που είδαμε στο Instagram τα οποία δεν θα σε δυσκολέψουν αν αποφασίσεις να τα αντιγράψεις. Είναι σχετικά εύκολα, σίγουρα πολύ χαρούμενα και θα σου χαρίσουν μερικές στιγμές ξεγνοιασιάς μέχρι να παραγγείλεις (ή να φτιάξεις) το ποτό σου. Enjoy και καλή εβδομάδα!

Διάβασε ακόμα: #AbstractNails είναι τα νύχια που μοιάζουν με πίνακες αφηρημένης τέχνης…


Πηγή