Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Μερικά πράγματα που δεν πρέπει κάνετε όταν βάφεται τα μαλλιά σας!

Μερικά πράγματα που δεν πρέπει κάνετε όταν βάφεται τα μαλλιά σας!

Όταν βάφουμε τα μαλλιά μας, θέλουμε να έχουμε πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα. Γνωρίζουμε όμως τι πρέπει να αποφεύγουμε όταν πρόκειται να βάψουμε τα μαλλιά σας;

1. Θα ήταν λογικό να ξεκινήσετε με φρεσκοπλυμένα, καθαρά μαλλιά, για να περάσετε τη βαφή. Στην πραγματικότητα τα μαλλιά, όταν είναι καθαρά είναι ολισθηρά και δεν κρατούν το χρώμα πολύ καλά.

2. Αν σκοπεύετε να βάψετε τα μαλλιά σας το Σάββατο, βεβαιωθείτε ότι δύο φορές στη διάρκεια της εβδομάδας θα χρησιμοποιήσετε ένα conditioner ή μάσκα μαλλιών.

Αυτό θα εξασφαλίσει ότι τα μαλλιά σας είναι υγιή και μπορούν να απορροφήσουν σε ικανοποιητικό βαθμό το χρώμα. Επίσης, μετά τη βαφή και το πλύσιμο, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιήσατε ένα conditioner για μια ακόμη φορά για να σφραγίσετε το χρώμα.

3. Μην ψάχνετε στο πλάι του κουτιού για την απεικόνιση των χρωμάτων. Τα κουτιά της βαφής μαλλιών σας δείχνουν μία εικόνα του χρώματος των μαλλιών στο μπροστινό μέρος του κουτιού. Η ενδεικτική εικόνα για το τι χρώμα θα μοιάζουν πραγματικά βρίσκεται στο πλάι του κουτιού.

4. Το σπίτι σας δεν είναι το μέρος για να πειραματιστείτε με μια δραστική αλλαγή χρώματος των μαλλιών, αλλά ένα μέρος όπου μπορείτε να βελτιώσετε το δικό σας χρώμα. Οπότε καλύτερα να επιλέξετε ένα χρώμα που να είναι δύο ή τρεις αποχρώσεις μακριά από το φυσικό σας χρώμα για καλύτερα αποτελέσματα.

5. Είτε στο κομμωτήριο είτε στο σπίτι, οι βαφές μαλλιών μπορούν να να βάψουν το μέτωπό σας. Πριν ξεκινήσετε τη βαφή των μαλλιών σας, χρησιμοποιήστε κάποια λοσιόν ή βαζελίνη στη γραμμή των μαλλιών.

 

 

 

 

Πηγή: neadiatrofis.gr