Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Mermaid Make Up: Το απόλυτο trend του καλοκαιριού!

Οι βαφές μαλλιών αλλά και τα ολοκληρωμένα μακιγιάζ σε μη συμβατικά χρώματα όπως ροζ, μπλε, πράσινο ξεκίνησαν δειλά- δειλά από πέρυσι να κατακλύζουν τον πλανήτη της ομορφιάς. Πρώτα πιο διακριτικά, με λίγη έντονη σκιά ματιών ή χρωματιστές βλεφαρίδες και στη συνέχεια πιο δυναμικά και συνολικά, μετατρέποντας όσες το δοκιμάζουν σε γοργόνες, νεράιδες ή παραμυθένια ξωτικά! Το λεγόμενο “mermaid trend” είναι γεγονός και η Erre Due, αφουγκραζόμενη τις τάσεις που επικρατούν στο μακιγιάζ σου προτείνει ολοκληρωμένα look για να το πετύχεις. Εσύ θα το δοκιμάσεις;

Deep Blue 

Τι να χρησιμοποιήσεις:

MAKE-UP COLOR PALETTE

Παλέτα με δέκα satin και matte σκιές ματιών για υπέροχους χρωματικούς συνδυασμούς και εντυπωσιακά μακιγιάζ. Η λεπτή, βελούδινη σύνθεση τους προσφέρει εύκολη εφαρμογή και έντονο, ομοιόμορφο χρώμα με μεγάλη διάρκεια.

CP 622

 

ΕXOTIC BIRD

LOOK 02 low

Τι να χρησιμοποιήσεις:

HOLOGRAPHIC LIP GLOSS
Απαλό lip gloss με μεταξένια υφή και πλούσιο, λαμπερό χρώμα. Χαρίζει μοναδικό ολογραφικό αποτέλεσμα στα χείλη.

001

Purple Kiss

LOOK 03 low

Τι να χρησιμοποιήσεις:

Συνδύασε τα δύο METALLIC TOUCH LIP COLOR. Απαλά υγρά κραγιόν με πλούσιο χρώμα για μεταλλικό αποτέλεσμα στα χείλη. Περιέχουν βιταμίνη Ε με αντιγηραντικές ιδιότητες και έλαιο από σταφύλι που ενυδατώνει και θρέφει τα χείλη.

Απόχρωση Νο 762

metallic touch lip color 001 900x1115 2

Απόχρωση Νο 761

metallic touch lip color 001 900x1115

Mermaid Beauty

LOOK 04 low

Τι να χρησιμοποιήσεις:

MY PRECIOUS GLOW
Πούδρα λάμψης για πρόσωπο και σώμα, με λεπτή, μεταξένια υφή και ιριδίζον τελείωμα. Διαχέει το φως τονίζοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου για ένα αιθέριο άγγιγμα λάμψης.
Χρήση: Απλώστε την πούδρα με πινέλο τοπικά, σε πρόσωπο και ντεκολτέ, πάνω από το foundation.

001

mermaid888

 

 

 


Πηγή