Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Merry Christmas Girl! Δες 25 hair & makeup looks που θα κάναμε αν πηγαίναμε για ποτό απόψε…

Χρόνια Πολλά με υγεία girl! Είναι Χριστούγεννα και δεν ξέρουμε για εσένα αλλά… Εμείς οριακά πέσαμε σε κώμα από το φαγητό χθες και σκοπεύουμε να κάνουμε το ίδιο και σήμερα. Θα ανάψουμε το τζάκι και θα τρώμε όλη μέρα γιατί… δεν έχουμε και πολλές επιλογές. Άλλες χρονιές θα κάναμε τα ψώνια της τελευταίας στιγμής και θα τρέχαμε να ετοιμαστούμε για τη βραδινή έξοδο…

Φέτος δεν θα γίνει τίποτα από όλα αυτά για να έχουμε όντως χρόνια πολλά με υγεία γι᾽αυτό δεν πειράζει. Δεν πτοούμαστε και δεν πέφτουμε αλλά δεν μπορούμε και να μην έχουμε στο μυαλό μας το μακιγιάζ και τα μαλλιά. Γι’ αυτό σκεφτήκαμε να βρούμε τι θα κάναμε αν βγαίναμε απόψε.

Θα φορούσαμε λάμψεις και πολλά κραγιόν, θα βάζαμε eyeliner και μάσκαρα, θα κάναμε μπούκλες και wet look… Θα τα κάναμε όλα και κάτι μας λέει πώς, αν συνεχίσουμε με αυτή τη διάθεση θα καταλήγουμε να κάνουμε πράγματι ένα extra hair and makeup look για το βράδυ κι ας μείνουμε μέσα.

Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω χορταστική gallery όπου συγκεντρώσαμε τα 25 (γιατί είναι 25 Δεκεμβρίου) hair & makeup looks που θα κάναμε αν είχαμε κάπου να πάμε και που μάλλον θα κάνουμε έτσι κι αλλιώς! Merry Christmas girl!

Πάτα εδώ για να δεις όλο το 25 Days of Beauty Countdown


Πηγή