Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

MET GALA: Περιμένοντας τη μεγάλη βραδιά, θυμόμαστε μερικά από τα ωραιότερα beauty looks

Το Met Gala είναι το highlight κάθε χρονιάς για τη μόδα και την ομορφιά. Ναι, και τα Όσκαρ είναι μία από τις «γιορτές» που περιμένουμε με ανυπομονησία και στα δύο departments, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με το event του Μetropolitan Museum of Art’s Costume Institute.

Πέρισυ, εξαιτίας της πανδημίας, το gala αναβλήθηκε για τον φετινό Σεπτέμβριο και –επιτέλους- η μέρα πλησιάζει. Σίγουρα δεν θα είναι ίδιο με τις προηγούμενες χρονιές όμως, αναμένουμε να δούμε πολλούς celebrities στο κόκκινο χαλί.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by The Costume Institute (@metcostumeinstitute)

Περιμένοντας λοιπόν αυτή Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου, είπαμε να θυμηθούμε μερικά από τα beauty looks που έχουν μείνει ανεξίτηλα στη μνήμη μας. Πριν κάνεις όμως scroll για να φτάσεις στην παρακάτω gallery και να τα θυμηθείς μαζί μας, ας πούμε λίγα λόγια για το Met Gala. Δεν είναι απαραίτητο να ξέρεις περί τίνος πρόκειται αλλά σήμερα θα μάθεις.

Εδώ θα μάθεις και πώς να προστατέψεις τα μαλλιά σου από τον αέρα!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by The Costume Institute (@metcostumeinstitute)

Περί τίνος πρόκειται;

Είναι «τα Όσκαρ» της μόδας. Προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για το του Μetropolitan Museum of Art’s Costume Institute, οι celebrities φορούν τα καλύτερά τους σύμφωνα με το θέμα της εκάστοτε χρονιάς, και εντυπωσιάζουν με κάθε τους βήμα.

Ποιο είναι το φετινό θέμα

Οι προηγούμενες χρονιές είχαν σαν θέμα το camp, το punk, τη θρησκεία και πολλά άλλα. Φέτος, το θέμα περιστρέφεται γύρω από την Αμερικανική μόδα. Σε συνέντευξή του στην Vogue, ο Andrew Bolton, υπεύθυνος του Costume Institute εξήγησε: «Έχω εντυπωσιαστεί πραγματικά από την ανταπόκριση των Αμερικανών σχεδιαστών στο κοινωνικό και πολιτικό κλίμα, ιδίως σε ζητήματα body positivity». Θα δούμε λοιπόν πώς η Αμερικανική μόδα περνά τη δική της Αναγέννηση και πραγματικά ανυπομονούμε.

Τώρα λοιπόν που έμαθες μερικά πράγματα για το Met Gala και για το θέμα της φετινής χρονιάς, σπεύσε στην παρακάτω gallery και θυμήσου μαζί μας μερικά από τα beauty looks που πραγματικά μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό.

Met Gala: 15 extravagant εμφανίσεις που έμειναν στην ιστορία του event




Πηγή