Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Met Gala 20018: Τα beauty looks που μας άφησαν άφωνες

H πιο μεγάλη ίσως γιορτή της μόδας που διοργανώνεται κάθε χρόνο στη Νέα Υόρκη είναι εκείνη του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης, δηλαδή το «Met Gala». Κάθε φορά τίθεται μία θεματική ενότητα για το event, ένα concept δηλαδή που καθορίζει το dress code των διάσημων καλεσμένων που παρευρίσκονται. Φυσικά υπάρχει φιλανθρωπικός χαρακτήρας πίσω από τα έσοδα αυτής της εκδήλωσης ανεξάρτητα που οι εντυπωσιακές παραμυθένιες δημιουργίες των σχεδιαστών παραμένουν σε πρώτο πλάνο. Αυτή τη φορά συγκεκριμένα, θέμα ντυσίματος ήταν « Τα Ουράνια Σώματα: Μόδα και Καθολική Φαντασία» και στόχος ήταν η συγκέντρωση χρημάτων για φιλανθρωπικό σκοπό προς όφελος του ινστιτούτου κοστουμιού του μουσείου αλλά και η σύνδεση της μόδας με την  θρησκευτική τέχνη του Βατικανού.

Madonna

Όπως θα καταλάβεις και μόνη σου σε λίγο, σε αυτή την βραδιά δεν περιμένεις συνηθισμένα μακιγιάζ και μαλλιά τα οποία μπορείς να εφαρμόσεις και να εντάξεις στην καθημερινότητά σου. Στο Met Gala απλά θαυμάζεις τα πιο γνωστά ονόματα του μόντελινγκ, της μουσικής σκηνής και του κινηματογράφου, να μεταμορφώνονται κυριολεκτικά σε παραμυθένια πλάσματα και να σου παρέχουν ένα υπερθέαμα μόδας, ομορφιάς και φαντασίας.

GettyImages 955806496

Θα ανακαλύψεις στην παρακάτω gallery πλούσιο φωτογραφικό υλικό όλες όσες ήταν εκεί. Madonna, Emma Stone, Sara Jessica Parker, Blake Lively, Selena Gomez… με κορώνες τα μαλλιά, μυθικά headbands, μακιγιάζ που θύμιζε ξωτικά και νεράιδες το σίγουρο είναι πως μας έχουν δώσει τροφή για πολλά άρθρα ακόμα. Πάρε μία πρώτη γεύση ταξίδεψε μαζί μας… και stay tuned!

Δες φωτογραφίες ακριβώς από κάτω!


Πηγή