Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Met Gala 2018: Όλα τα εντυπωσιακά στέμματα στα μαλλιά που είδαμε στη φετινή διοργάνωση

Άλλες τα φοράνε τις Απόκριες (βλ. εμένα και εσένα), άλλες στη δουλειά τους (βλ. ηθοποιούς θεάτρου), άλλες στην καθημερινότητά τους (βλ. βασίλισσα Ελισάβετ) και άλλες… στο Met Gala! Oι τελευταίες είναι φυσικά οι λαμπερές και εντυπωσιακές celebrities της διεθνούς Show Biz. Έχουν τη δυνατότητα να περπατήσουν σε κόκκινα χαλιά φορώντας αληθινά στέμματα σχεδιασμένα από θρυλικούς οίκους μόδας τα οποία αξίζουν ολόκληρες περιουσίες. Ε…νομίζω πως εκείνες τις ζηλεύουμε λίγο παραπάνω γιατί τα συνδυάζουν όλα!

Blake Lively

GettyImages 955825446

Κάθε χρόνο στο Met Gala, τίθεται μία θεματική ενότητα, ένα concept δηλαδή που καθορίζει το dress code των διάσημων καλεσμένων που παρευρίσκονται. Αυτή τη φορά συγκεκριμένα, θέμα ντυσίματος ήταν « Τα Ουράνια Σώματα: Μόδα και Καθολική Φαντασία» και στόχος ήταν η συγκέντρωση χρημάτων για φιλανθρωπικό σκοπό προς όφελος του ινστιτούτου κοστουμιού του μουσείου αλλά και η σύνδεση της μόδας με την θρησκευτική τέχνη του Βατικανού.

 

Rihanna

GettyImages 956429458

GettyImages 955806328

Στην gallery που ακολουθεί με φωτογραφίες, θα δεις όλες τις κορώνες και στέμματα βασιλικής και βυζαντινής μεγαλοπρέπειας που αξίζουν το θαυμασμό μας.


Πηγή