Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Met Gala 2021: 50 εντυπωσιακά beauty looks + 1 που απλά δεν καταλαβαίνουμε

To θέμα του φετινού Met Gala ήταν απλό: «In America: A Lexicon of Fashion». Ο  Andrew Bolton, υπεύθυνος του Costume Institute θέλησε να αφιερώσει το φετινό Met στους Αμερικανούς σχεδιαστές και την εξέλιξή τους.

Δημιουργίες από Αμερικανούς σχεδιαστές στην έκθεση του Metropolitan Museum of Art στη Νέα Υόρκη «In America: A Lexicon of Fashion». Από αριστερά: Ένα outfit της Donna Karan, ένα outfit του Ralph Lauren, ένα φόρεμα από τον Isaac Mizrahi, ένα φόρεμα από τον Patrick Kelly και ένα κοστούμι από τον Rudi Gernreich.

Οι celebrities που έλαβαν την πρόσκληση λοιπόν, έπρεπε να τμήσουν κάποιον Αμερικανό σχεδιαστή, να έχουν US αναφορές στα σύνολα και τα beauty looks τους, και εμείς περιμέναμε με ανυπομονησία να τις δούμε όλες.

AP21256603416892

Μέρος της φετινής έκθεσης

Met Gala 2021: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί που έστρεψαν πάνω τους τα φλας

Οι stars που παρέλασαν μπροστά από τα φλας των φωτογράφων ήταν πραγματικά δεκάδες και σχεδόν κανείς δεν μας απογοήτευσε. Γιατί λέω «σχεδόν»; Γιατί προσωπικά (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη), δεν μπόρεσα να καταλάβω το look της Kim.

Oh Kim…

Η Kim Kardashian εμφανίστηκε με ένα ολόμαυρο σύνολο και ολόμαυρη μάσκα που εμπνεύστηκε ο Kanye σε συνεργασία με τον οίκο Blenciaga και τον σχεδιαστή Demna Gvasalia.

Kim Kardashian

Δεδομένου ότι η Kim συνήθως με εντυπωσιάζει και μου αρέσει περισσότερο από όσο θα ήθελα (ας θυμηθούμε ότι «ανέστησε» τον Thierry Mugler από την συνταξιοδότησή του), αυτή τη φορά απλά δεν μπόρεσα να την καταλάβω…

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Ενώ άλλοι celebrities αποφάσισαν να τιμήσουν το θέμα, η Kim που έχει πλατφόρμα εκατομμυρίων και την προσοχή των πάντων όποτε εμφανίζεται στο κόκκινο χαλί, αποφάσισε να κάνει ένα obscure statement.

Από αριστερά: Sienna Miller, Hamish Bowles και Emily Blunt

Δεν μπορώ να βρω, όσο και αν προσπαθώ τη σύνδεση με την Αμερικανική μόδα. Επίσης, θα μπορούσα να γίνω πολύ κακιά λέγοντας ότι η Kim είναι απλά αυτοαναφορική και attention seeking αλλά δεν θα το κάνω (#oops). Πέτυχε άλλωστε τον σκοπό της, σήμερα την συζητούν όλοι!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by The Metropolitan Museum of Art (@metmuseum)

Αυτό που θα κάνω είναι να σου δείξω τα 50 looks που στ’ αλήθεια με εντυπωσίασαν και που ευχαριστήθηκα ιδιαίτερα στο κόκκινο χαλί. Θα τα βρεις όλα στην παρακάτω gallery και ναι, είναι 50 οπότε φτιάξε καφέ!

MET GALA: Περιμένοντας τη μεγάλη βραδιά, θυμόμαστε μερικά από τα ωραιότερα beauty looks




Πηγή