Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Metallic fever: Πώς θα φορέσεις φέτος τις μεταλλικές σκιές;

Το μακιγιάζ ματιών φέτος το φθινόπωρο είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Βλέπεις, το γεγονός ότι είμαστε υποχρεωμένες να φοράμε παντού μάσκα προστασίας ενάντια στον κορονοϊό δε μας επιτρέπει να δοκιμάσουμε και πολλά πράγματα με το κραγιόν μας. Αυτό δε σημαίνει ότι δε θα φοράμε κραγιόν, αλλά δεν έχουμε τη δυνατότητα σε αυτήν τη φάση να το αναδείξουμε.

Τη δεδομένη στιγμή κυρίαρχα στα beauty looks μας είναι τα μάτια. Κατά συνέπεια, αυτήν τη σεζόν θα μας απασχολήσουν πολύ τα eyeliners και τα μολύβια ματιών, αλλά και οι σκιές κάθε είδους. Χρωματιστές, γήινες, σκουρόχρωμες, αλλά και μεταλλικές. Και εδώ ακριβώς θα σταθούμε στο συγκεκριμένο θέμα: στις ιριδίζουσες και glitter σκιές.

Σε πρώτη ανάγνωση μπορεί να σου φαίνεται ότι είναι υπερβολικό να δημιουργήσεις πρωί-πρωί ένα eye look με metallic σκιές, για να πας στο γραφείο ή για να συναντήσεις την κολλητή σου φίλη και να πιείτε καφέ. Ίσως πιστεύεις ότι οι συγκεκριμένες σκιές προορίζονται μόνο για βραδινά looks που στη συγκεκριμένη περίοδο που όλες βιώνουμε είναι κάπως πιο περιορισμένα. Δεν είναι ακριβώς έτσι, όμως, τα πράγματα.

Γι’ αυτό ακριβώς σού παρουσιάζουμε στην παρακάτω gallery 9 διαφορετικούς τρόπους να φορέσεις τη μεταλλική σκιά και να εντυπωσιάσεις κάτω από τη μάσκα σου τόσο τις πρωινές ώρες όσο και τις βραδινές. Από ένα night-out smoky eye look μέχρι ένα πρωινό μακιγιάζ με ψήγματα metallic σκιάς σε διάφορα χρώματα, τα μάτια σου είναι σίγουρο ότι θα εκπέμψουν και θα αποκαλύψουν την πιο γοητευτική και εκτυφλωτική πλευρά του εαυτού σου. Για δες, λοιπόν…

Διάβασε ακόμα: 8 καλοκαιρινές beauty συνήθειες που πρέπει να συνεχίσεις και το φθινόπωρο


Πηγή