Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

#MilkyNails: Το νέο trend στο μανικιούρ είναι ένα no makeup look για τα νύχια σου

Καλή εβδομάδα είπαμε; Ας ξαναπούμε: Καλή εβδομάδα! Μία πολύ περίεργη εβδομάδα ξεκινά καθώς από αύριο, τα καταστήματα εστίασης θα κλείσουν και θα μπούμε για μία ακόμα φορά σε ρυθμούς καραντίνας. Πρέπει να προσέχουμε τώρα περισσότερο από ποτέ φορώντας μάσκα, καθαρίζοντας σχολαστικά τα χέρια μας με σαπούνι και αντισηπτικό αλλά και περιορίζοντας τις μετακινήσεις μας. Μαζί με τις μετακινήσεις μας πρέπει να περιορίσουμε πολλά ακόμη πράγματα και το μανικιούρ ίσως να καταλήξει να είναι ένα από αυτά.

Όχι, δεν λέμε πως θα σταματήσεις να επισκέπτεσαι και να στηρίζεις το αγαπημένο σου nail bar αλλά, ίσως αποφασίσεις να αραιώσεις τα ραντεβού σου ώστε να προστατευθείς εσύ και η αγαπημένη σου μανικιουρίστ. Θυμόμαστε όλοι βέβαια τι έγινε στην πρώτη καραντίνα, που μείναμε με gel μανικιούρ και ψεύτικα νύχια τα οποία δεν βλέπονταν για καιρό, και φαίνεται πως η μόδα δεν θέλει να μας συμβεί ξανά κάτι ανάλογο!

Κάπως έτσι έγιναν τάση τα #MilkyNails, τα μανικιούρ σε “γαλακτερό” λευκό που είναι το no makeup look για τα νύχια σου. Πρόκειται για μανικιούρ και nail art σούπερ διακριτικά, σε υπόλευκο χρώμα με ελάχιστες λεπτομέρειες, τα οποία μπορούν να παραμείνουν κομψά και όμορφα όσο και αν αυξηθεί το διάστημα ανάμεσα στα ραντεβού σου για νύχια.

Δείχνουν όμορφα σε μακριά νύχια αλλά πραγματικά υπέροχα σε κοντά και μπορείς να τα κάνεις και μόνη σου αν προμηθευτείς ένα γαλακτώδες λευκό βερνίκι. Αν λοιπόν πλησιάζει το ραντεβού σου για μανικιούρ, κινήσου έξυπνα και on trend ζητώντας ένα #Milky nail art από τη μανικιουρίστ σου. Θα σου αρέσει πολύ και πραγματικά θα σε σώσει το επόμενο διάστημα.

Και επειδή μπορεί να μην καταλαβαίνεις ακριβώς τι εννοούμε λέγοντας #MilkyNails και no makeup μανικιούρ, παρακάτω διαλέξαμε 10 σχέδια που μπορείς να ζητήσεις από τη μανικιουρίστ σου. Ρίξε μία ματιά, μείνε σπίτι και μείνε ασφαλής. Όλα θα πάνε καλά!

Διάβασε ακόμα: Sweet November: 10+1 μανικιούρ για να καλωσορίσουμε το νέο μήνα

 


Πηγή