Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Minimal queen! Η Blake Lively με το πιο απλό & chic μανικιούρ που θα κάνεις ξανά και ξανά

Αν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι η nail queen της ελληνικής πραγματικότητας, η Blake Lively κατέχει ξεκάθαρα αυτόν τον τίτλο στο εξωτερικό. Η 34χρονη ηθοποιός έχει δείξει στο πέρασμα των χρόνων ότι της αρέσει να πειραματίζεται με τα μανικιούρ της και να δοκιμάζει από πολύ απλά και διακριτικά nail art μέχρι τα… πιο «τρελά».

Και τι δεν έχει κάνει! Floral, μαύρα, rainbow, nude, μοβ, μπορντό, glitter, abstract και πολλά ακόμη nail art. Αυτήν τη φορά, ωστόσο, η Blake Lively υιοθέτησε το πιο minimal και κομψό nail art που είδαμε τελευταία. Και θα θέλεις σίγουρα και εσύ να το αντιγράψεις ASAP!

#WhiteNails: Τα λευκά nail art είναι πάντοτε on trend και πάνε με όλα – 10 για να διαλέξεις

Το minimal nude nail art της Blake Lively

Η Blake Lively εμπιστεύτηκε το μανικιούρ της στη celebrity nail artist, Elle Gerstein, η οποία δημιούργησε το πιο κομψό και minimal nail art. Συγκεκριμένα, η Gerstein επέλεξε να κρατήσει διακριτική τη βάση των νυχιών βάφοντάς τα με nude βερνίκι, ενώ δημιούργησε μια λευκή, λεπτή καμπύλη περίπου στο μέσο των νυχιών.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Elle Gerstein (@enamelle)

Είδες; Ειδικά με το layering δαχτυλιδιών που έχει κάνει και πάνω στο σιέλ φόρεμα με παγιέτα, το μανικιούρ της Blake Lively είναι η επιτομή της απλότητας και της κομψότητας.

Το nude στα νύχια παντός καιρού

Αν κι εσύ τώρα τελευταία δεν ήξερες τι μανικιούρ να κάνεις, go for nude σαν την Blake Lively.

Το nude nail art είναι παντός καιρού -δεν έχει εποχή-, ταιριάζει με κάθε σύνολο, ενώ έχει ακόμη ένα ατού που θα σε… ενθουσιάσει! Οι nude αποχρώσεις στα νύχια κολακεύουν τα δάχτυλα, καθώς τα κάνουν να φαίνονται πιο λεπτά και πιο μακριά. Τέλειο;

Σε περίπτωση, λοιπόν, που δεν έχεις στο νεσεσέρ σου nude βερνίκια νυχιών, εδώ θα βρεις τα καλύτερα. Για την ακρίβεια, στην παρακάτω gallery συγκέντρωσα για εσένα 10 nude βερνίκια που θα θέλεις σίγουρα να αποκτήσεις. Ανακάλυψέ τα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  • #ChanelNails: 10 super chic nail art και 10 πράγματα που δεν ήξερες για το θρυλικό Νο. 5
  • Dreaming of Spring! Κόντρα στον καιρό λαχταρήσαμε φλοράλ μανικιούρ και η Betina τα έφτιαξε




Πηγή