Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Μήπως κάνεις αυτό το λάθος και καταστρέφεις τις βλεφαρίδες σου;

Μήπως κάνεις αυτό το λάθος και καταστρέφεις τις βλεφαρίδες σου;

Και ποια γυναίκα δεν θέλει να έχει ένα εντυπωσιακό βλέμμα που σαγηνεύει;

Κι όμως, πολλές φορές πάνω στην ακατάπαυστη ανάγκη μας για όλο και πιο μακριές βλεφαρίδες, κάνουμε λάθη που μπορεί να είναι καταστροφικά για τις βλεφαρίδες μας, χωρίς φυσικά να το ξέρουμε! Ένα από αυτά είναι η σωστή σειρά που θα πρέπει να χρησιμοποιούμε τη μάσκαρα και το ψαλιδάκι βλεφαρίδων.

Έτσι, πολλες γυναίκες φορούν πρώτα τη μάσκαρα και μετά θέλοντας να κάνουν πιο εντυπωσιακό το eye look τους, μπαίνουν στη διαδικασία να περάσουν από πάνω το ψαλιδάκι βλεφαρίδων: ΛΑΘΟΣ! Κάτι τέτοιο μπορεί να καταστρέψει τις βλεφαρίδες!

Η σειρά, λοιπόν, που θα πρέπει να ακολουθείς προκειμένου να αποκτήσεις ένα σαγηνευτικό βλέμμα με ασφαλή τρόπο είναι η εξής:
Εφάρμοσε το ψαλιδάκι κοντά στη βάση των βλεφαρίδων σου με προσοχή βέβαια για να μην τραυματίσεις το βλέφαρό σου.

Πίεσε απαλά για μερικά δευτερόλεπτα και στη συνέχεια αφήσέ το. Μετακίνησε τώρα, στο κέντρο των βλεφαρίδων σου και επανάλαβε την ίδια διαδικασία.

Σε αυτό το σημείο, μπορείς να εφαρμόσετε τη μάσκαρα. Μια με δύο στρώσεις, ανάλογα το αποτέλεσμα που θέλεις να πετύχεις είναι αρκετές!

 

Σε περίπτωση που ακολουθείς την αντίθετη σειρά, δηλαδή πρώτα περνάς με μάσκαρα τις βλεφαρίδες σου και μετά το ψαλιδάκι να ξέρεις πως όχι μόνο οι βλεφαρίδες σου γίνονται πιο άκαμπτες αλλά ο κίνδυνος να τραυματιστούν και να σπάσουν είναι μεγάλος.

 

 

 

 

Πηγή: queen.gr