Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Μυστικά αντιγήρανσης για τα μάτια

Μυστικά αντιγήρανσης για τα μάτια

Τι μπορείτε να κάνετε για να αντιμετωπίσετε τα σημάδια της κούρασης

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής κάνει συχνά τα σημάδια της κούρασης πιο έντονα, σε όλες τις ηλικίες, γι’ αυτό και σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε η Shiseido σε γυναίκες παγκοσμίως, διαπιστώθηκε ότι τα ζητήματα που απασχολούν τις γυναίκες σχετικά με το δέρμα τους είναι κατά 39,5% οι ρυτίδες γύρω από τα μάτια και κατά 34,9% οι μαύροι κύκλοι.

Διαβάστε τι μπορείτε να κάνετε για να αντιμετωπίσετε τα σημάδια της κούρασης στα μάτια…

– Χρησιμοποιείτε καθημερινά, πρωί και βράδυ, μια κρέμα ματιών, ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σας. Ειδικά για τις ρυτίδες δοκιμάστε προϊόντα με πεπτίδια ή ρετινόλη, συστατικά ιδιαίτερα αποτελεσματικά και δοκιμασμένα.

– Τα ενέσιμα υλικά εξαφανίζουν τις ρυτίδες στο «πόδι της χήνας» για περίπου 4-6 μήνες, ανάλογα με την κατάσταση του δέρματος, αλλά και τον τρόπο ζωής σας. Προσοχή όμως στις υπερβολές: το botox δεν αφαιρεί μόνο τις ρυτίδες, αλλά και τις εκφράσεις του προσώπου.

– Απλώστε το προϊόν σωστά. Ζητήστε από την αισθητικό του καταστήματος καλλυντικών να σας δείξει τις σωστές κινήσεις μασάζ για την περιοχή των ματιών. Μπορείτε ακόμη να βρείτε οδηγίες εφαρμογής στη συσκευασία των προϊόντων καθώς και στα επίσημα sites των εταιρειών.

– Απλώνετε την κρέμα ματιών με απαλές κινήσεις: με τον παράμεσο βάλτε την κρέμα ταμποναριστά, ξεκινώντας από την εσωτερική γωνία του ματιού, μέχρι να απορροφηθεί.

Το μυστικό

Για να παραμείνει η περιοχή των ματιών νεανική κόψτε το κάπνισμα, φοράτε πάντα γυαλιά ηλίου όλο το χρόνο και μην ξεχνάτε την ενυδατική κρέμα, κατά προτίμηση με αντηλιακό δείκτη.

Πηγή: omorfamystika.gr