Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Μυστικά για την επιλογή της κατάλληλης BB κρέμας

Μυστικά για την επιλογή της κατάλληλης BB κρέμας

Tips για να ξεχωρίσετε αυτή που σας ταιριάζει

Τα τελευταία χρόνια οι κρέμες BB έχουν γίνει το απόλυτο προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από κανένα νεσεσέρ ομορφιάς. Είναι κρέμα, είναι μέικ-απ; Τι είναι τελικά; Παρακάτω θα μάθεις 4 μυστικά για να διαλέξεις την δική σου ΒΒ κρέμα.

Χρωματικές διαφορές: Η κρέμα ΒΒ μπορεί να φορεθεί μόνη της σαν απλή ενυδατική με λίγο χρώμα αλλά μπορεί να αντικαταστήσει και το primer πριν απλώσεις το μέικ-απ σου αφού καλύπτεις τις χρωματικές διαφορές και τις κοκκινίλες και αν θέλεις μπορείς να το απλώσεις και πριν το μέικ-απ σου.

Αν έχεις μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σίγουρα δεν μπορείς να αποφύγεις και το κονσίλερ αφού η ΒΒ σου δεν θα καλύψει τέλεια τους κύκλους γιατί έχει ελαφριά σύσταση. Γενικά μπορείς να χρησιμοποιείς την ΒΒ κρέμα σου για να δείχνει το δέρμα σου ελαφρώς βαμμένο.

Tι είναι η ΒΒ Κρέμα: Οι BB κρέμες ή αλλιώς Blemish Balm ή Beauty Balm εμφανίστηαν στην Ευρώπη το 2011 και σου προσφέρουν πολύ περισσότερα από ένα απλό μέικ-απ δηλαδή όχι μόνο κάλυψη για τις ατέλειες και τις κοκκινίλες αλλά έχουν και αντηλιακή δράση.

Στην ουσία είναι πιο… απαλές από ένα υγρό makeup και πιο «βαριές» από την ενυδατική σου και σε γενικές γραμμές είναι μια εύκολη και γρήγορη λύση για εσένα που θέλεις να έχεις και ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Μυστικό πρώτο:
Χρησιμοποίησε την ΒΒ κρέμα σου κάθε μέρα για να είσαι περιποιημένη στο γραφείο και για να έχεις ένα φυσικό αποτέλεσμα και στον καφέ χρησιμοποίησε την πριν από το μέικ-απ σου για αψεγάδιαστη επιδερμίδα.

Βρες την απόχρωση σου: Όλες οι αποχρώσεις δεν ταιριάζουν σε όλες τις επιδερμίδες και στις κρέμες ΒΒ θα βρεις πολλές και διαφορετικές αποχρώσεις. Μπορεί να το διαβάσεις σε πολλές συσκευασίες πως μια απόχρωση κάνει για όλους τους τύους τους δέρματος αλλά καλό είναι να δοκιμάσεις όχι μόνο την απόχρωση αλλά και την υφή της ΒΒ κρέμας που ταιριάζει καλύτερα στην δική σου επιδερμίδα και μετά να αποφασίσεις ποια θα αγοράσεις. Το βασικό που πρέπει να θυμάσαι είναι πως η ΒΒ κρέμα σου πρέπει να ταιριάζει τέλεια στο δέρμα σου ώστε να μην έχεις διχρωμίες.

Με το πινέλο: Καλό είναι να απλώσεις την ΒΒ κρέμα σου με το πινέλο ή ένα σφουγγαράκι για να είναι ακόμη πιο ομοιόμορφο και φυσικό το αποτέλεσμα αφού το βασικό είναι να δείχνει και να είναι «ένα» με το δέρμα σου.

Πνεύμα οικονομίας: Ναι όντως μπορείς να κάνεις οικονομία αφού η BB σου προσφέρει λίγο από όλα: αντηλιακή προστασία, ενυδάτωση, κάλυψη, οπότε γιατί να έχεις 3 διαφορετικά προϊόντα;

Πηγή: Womenonly.gr